- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi LeydiStark
Tavsan daga küsmüs...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar insana yalan soylemeyi nasil goze alabildi hayret. İnsanlar sormaz mi naptin okulu bitirdin mi diye seneler sonra.Bence kazanamadi ve insanlara Kötü durumda kalmamak
Icin kazandigini söyledi. Sana karsida kendini Kötü
Hissetti bildigin icin. Galiba.
Ne demek istedigini anlayamadim.Tavsan daga küsmüs...
[QHangisinin peiStark, post: 36825180, member: 615214"]Game of thrones daha izlemeye baslamadim fakat kitaplari okudum. Winter is coming![]()
Ne demek istedigini anlayamadim.
Yani benim hocaya kirilmamin onun umrumda olmadigini mi dusunuyosun ?... dagin haberi olmamis.
Bende merak ediyorum hayatim carsamba ogrenirim.bence yalan söyledi aslı astarı olmayan bişeyle hava atmaya çalıştı sonra siz aslında sınavın iyi geçmediğini bildiğiniz halde kazandığı için tebrik ettiniz o yüzden mahçup oldu yada yalancının mumu yatsıya kadar yanar psikolojisinden çıkmadı o yüzden böyle davranıyosorunu öğrendiğinizde bizede yazın merak ederik
![]()
Zaten tuhaf insanlar bana denk gelir hep.ay ne ilginç...
Canim umrunda degilse kose bucak kacmasin o zaman. Yuzume bakmaya cesareti olsun.Yani benim hocaya kirilmamin onun umrumda olmadigini mi dusunuyosun ?
ya böyle ilk mesajda tam lafı koyuyosunuz ya bayılıyorumAklı biz sana değil, Allah hocana versin.![]()
Canim hem calisip hem okuyor sanirim cunku dersaneden ayrilmamis. Bende bana karsi oldugunu dusunmuyorum. Simdi ikilemdeyim gidip normal selam versem mi hic konusmasam mi?hayatım bilemedim adamın ne düşündüğünü ama sanki pek senle alakalı değil gibi geldi durum, yani sana tavır falan yapmıyorda kafası dolu diye düşündüm, buarada siz neden karşılaşıyosunuz ki hala, adam kazanmış gidecek, sizinle dersanede neden hala karşılaşıyor
konuş tabi canım, hem ön yargısı varsa kafasında dağılır gider. amaaan üüniversitede hep oluyor bunlar kız geliyor "ayy hiç çalışmadım napıcam"diyor AA alıyor. diğeri geliyor "ayy sabaha kadar çalıştım,2 saatlik uykuyla duruyorum" diyor DD alıyorCanim hem calisip hem okuyor sanirim cunku dersaneden ayrilmamis. Bende bana karsi oldugunu dusunmuyorum. Simdi ikilemdeyim gidip normal selam versem mi hic konusmasam mi?
Ahaha aynen ya o hesap olmus. Ben calismadim kazanamadim pat kazanmisimmkonuş tabi canım, hem ön yargısı varsa kafasında dağılır gider. amaaan üüniversitede hep oluyor bunlar kız geliyor "ayy hiç çalışmadım napıcam"diyor AA alıyor. diğeri geliyor "ayy sabaha kadar çalıştım,2 saatlik uykuyla duruyorum" diyor DD alıyor![]()
ya böyle ilk mesajda tam lafı koyuyosunuz ya bayılıyorum