• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı karıştıran e2 degerleri yardimmmm:(

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Merhaba hanımlar ben ayın 21 inde 2.tüp bebek tedavime başladım 225lik gonal f ve günlük 2 femara ile. Önceki tedavimde 2 folikül gelişmişti ama içleri boş cıktı. Şuan sağda 15-17 mm boyutlarında 7 tane, solda 14 mm boyutunda 1 tane folikülüm var bugün catlatma iğnemi olcam perşembe toplamam var ama e2 147 değer çok mu düşük neden böyle yine içleri boş olacak hepsinin diye korkuyorm

Canim suanlik E2 değerin düşük gibi geldi bana 😔 iğne + hap kullanıyorsun
Doktorun ne dedi peki?

Hepsi boş olmaz ama bilmiyorum soradan yükselir belkim diğerleri büyüdükçe.

Canim suanlik E2 değerin düşük gibi geldi bana 😔 iğne + hap kullanıyorsun
Doktorun ne dedi peki?
Kan değerin istediğimiz düzeyde değil Ama yapacak bisey Yok folikullerin çatlayacak eğer devam edersek dedi. Perşembe günü toplamaya alacak. Nedir bu e2?

Muhtemelen sadece 1 tanesi olgun çıkacak. Ama belli de olmaz kesin bir şey söylemek zor

Kan değerin istediğimiz düzeyde değil Ama yapacak bisey Yok folikullerin çatlayacak eğer devam edersek dedi. Perşembe günü toplamaya alacak. Nedir bu e2?
E2 yumurta kaliten canim iğneyle ± hapla biraz yüksek olması beklenir.
Ama bı bekle bakalım. İnşallah aralarindan dolu olan cikicaktir.

Hepsi boş olmaz ama bilmiyorum soradan yükselir belkim diğerleri büyüdükçe.
Sonrası yok malesef perşembe toplama:( evet 225lik gonal f ve femara kullanıyorum önceki tedavide 2 folikül büyümüştü ikiside boştu 225 gonal f 75lik merional kullanmıştım . Şuan sağda 7 solda 1 tane var olgun boyutta hepsi boş mu çıkacak diye stres yapıyorum

• Üzgünüm
Reactions: H M
Sonrası yok malesef perşembe toplama:KK43: evet 225lik gonal f ve femara kullanıyorum önceki tedavide 2 folikül büyümüştü ikiside boştu 225 gonal f 75lik merional kullanmıştım . Şuan sağda 7 solda 1 tane var olgun boyutta hepsi boş mu çıkacak diye stres yapıyorum
İnşallah çıkmaz Rabbim yardımcın olsun 🤲
Düşük.bi değer evet ama 1 tanesi olsun seninle olur inşallah.

İnşallah çıkmaz Rabbim yardımcın olsun 🤲
Düşük.bi değer evet ama 1 tanesi olsun seninle olur inşallah.
Amh 0.6 bu kadar folikül görülmesi de komik zaten. Önceki denemede sadece 2 adet folikuldu. Şuan 8 folikül var ama o kadar ilaca doza rağmen e2 artmiyor

Amh 0.6 bu kadar folikül görülmesi de komik zaten. Önceki denemede sadece 2 adet folikuldu. Şuan 8 folikül var ama o kadar ilaca doza rağmen e2 artmiyor
Öncesinde birşeyler kullanmisindir belki
Amh dusuk ama dozun yüksek gibi.. düşük doz da çıkmıyormu hiç.

Daha 22 yaşındayım 2.tedavim. Konyadaym ama Kayseride tedavi yaptırdım 2.'yi. Devamlı yol maddi manevi yordu :( Çok üzülüyorum çok korkuyorum yine boş diye

• Üzgünüm
Reactions: H M
Back
X