Teşekkür ederim canım yorumun içinEn mantıklısı aciklanana kadar bu konunun üzerine sünger çekmek . Çünkü bilmiyorsunuz ve endiselenmeniz ,kendinizi uzmeniz sonucu da değiştirmeyecek hiç bir şekilde . Ee o zaman neden bu süreyi kötü geciresiniz ki ? Olduysa da olmuştur zamanı gelince görürsünüz . Hiçbir şey sizden daha önemli değil unutmayın :))
Not: Bu arada kaydırma yaptığınızı da düşünmüyorum aslında :))
İkinci hazırlanışım geçen sınavda da bununyaşadım normalde hiç yaşamadığım şeyi son iki sınavdır yaşıyorım. Çok emek verdiğimden stresimYaşın küçük olmazsa tekrar tekrar denersin.
Hatalarından ders al, stres yönetimini öğren, hiçbir şeye son çare olmazsa ne yaparım gözüyle bakma, özellikle de sınavlara.
Böyle takıntı yaptığın küçük endişeler ileride sana anksiyete olarak geri dönüyor, kurtulması da o kadar kolay olmuyor.
Olduğu kadar olsun, üzerine düşünme değiştiremeyeceğin şeyin.
Haklısın bazı şeyler deneyim.İkinci hazırlanışım geçen sınavda da bununyaşadım normalde hiç yaşamadığım şeyi son iki sınavdır yaşıyorım. Çok emek verdiğimden stresim
Bu insanın kişiliği ki düşünme diyince düşünmemek nasıl olucakHaklısın bazı şeyler deneyim.
Ama umursamak da güzel aslında.Bir yaştan sonra insan umursamamaya başlıyor, vazgeçiyor, bırakıyor.
Umarım iyi olur sonucu
Sinav stresinden o son dakika baktiklarinizi da işaretlediğinizi hatirliyorsunuz bence.Şu an stres yapmak onlari duzeltmiycek olan oldu elinizden gelenin en iyisini yaptiniz.insallah sonucuda istediginiz gibi gelicekKızlar dün eğitim bilimleri sınavına girdim. Emin olmadıklarrımı işaretlemedim boş bıraktım başta. Çözerken bi yerde kaydırdığımı gördüm.düzelttim sanırım stresten hatırlamıyorum da. Sonra tamamını çözüp boşlarıma döndüm. Birazını doldurdum 5 dk kaldığı söylendi hızlı hızlo yablış işaretleme yaptım mı diye baktım ama gözümden kaçan oldı mu hiç bilmiyorum. Saayı numaralarına dikkat ettim mi etmedim kaydırma var mı yaptığım netten düşük gelir mi diye kendimi yiyorum.kağıdı vermeden önce 6 boş saydım ama kontrol ederken 7ydi sorular açıklamınca. Rahatlamaya yazdım buraya. Başına gelen vesaire varsa bana yardım edebilir mi en azındnan sınav açıklanana kadar daha iyi hissedeyim
İnşallahSinav stresinden o son dakika baktiklarinizi da işaretlediğinizi hatirliyorsunuz bence.Şu an stres yapmak onlari duzeltmiycek olan oldu elinizden gelenin en iyisini yaptiniz.insallah sonucuda istediginiz gibi gelicek
Düşün o zaman kolay gelsin:)Bu insanın kişiliği ki düşünme diyince düşünmemek nasıl olucak
Morali bozuk insana böyle mi davranıyorsunuz. Tavrınız hoş değil. Takma demek yerine nasıl takılmayacağını vs söyleyebilirsiniz. Umarım siz de stres yaşayacağınız durum yaşamazsınız.Düşün o zaman kolay gelsin:)
Teşekkür ederim yorumun içinİnşallah yapmamışsındır ama yaptıysan da canın sağolsun. Böyle düşün stres yapma. Olmazsa bir daha denersin ve daha dikkatli olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?