Tesekkur ederimbence yeni insanlara ihtiyacın var. herkesle bir selamın olabilir de, dost olmazsınız. özelini konuşmazsın. bence bi hareketi ters gelenle selamı kesersen çok yalnız kalırsın. gün geliyo ben kendimle bile ters düşüyorum mesela
o büyük aşkından bahseden arkadaşı da boşverin. anlatacak kayda değer bir şeyi olmayanlar bunların altına sığınabilir normaldir. başı göğe erdiği zaman tekrar konuşursunuz
Tesekkur ettimbende eskilerle görüşmek istemiyorum yeni arkadaşta istemiyorum yalnız ohhh rahatım kafam rahat
Gunaydin
Insan iliskileriyle ilgili fikre ihtiyacim var.
Birkac senedir yeni insanlarla tanismaktan, eski arkadaslarla vakit gecirmekten hic zevk almadigimi fark ettim. Benim birkac senede ancak kurabilecegim yakin dostlugu aylar icinde kurmaya calisan insanlar beni bunaltiyor. Eski arkadaslara gelince, surekli kendi yasamlariyla benimkini kiyaslayip dalga gecmeyle karisik elestirmeye calismalarindan da biktim.
Kendinden bahsetmeyi seven bir arkadasim, sohbet konusu bana geldiginde hemen benim hayatimda birinin olmadigini vurgular, beni susturur ve kendi sevgilisinin ona ne kadar buyuk bir askla bagli oldugunu anlatir.
Ne yeni ne eski arkadaslara cesaret verici, kendimi ezdirecek davranislarim yok. Sadece mesafeli ve saygili olmaya calisiyorum ve sanirim cekingen imaji ciziyorum.
Birkac hareketi bana ters gelen herkesle selami kesmek gibi de bir huyum var.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
herkesin ne düşündüğünü umursamak seni mutsuz etmekten başka bir işe aramıyor.Tesekkur ettim
Ben de rahattim ama surekli yalnizsin, yine mi ders?, bulamadin mi birini daha? cumleleri rahatimi kacirdi
Benim bir iliski icin can atmadigimi kabullenemediler gitti. Kriterlerim anlamsizmis mesela...
Cok basarili ifade etmissiniz :)herkesin ne düşündüğünü umursamak seni mutsuz etmekten başka bir işe aramıyor.
kimse için yaşama hem aşk vs hepsi çat kapı olur sen isteyince değil..
ben başta hiç istemediğim birini sevdim 5 yıllık ilişki ardından nisanda evleniyorum. kim bilebilirdi?
akışına bırak ve kendine vakit ayır sonra hep erteleyeceksin çünkü başkası olunca ön planda sen olmuyorsun..
mutluluklar dilerim. kimseyi takma:)
Çok teşekkür ederim sağolun:)Cok basarili ifade etmissiniz :)
Allah ayirmasin, omur boyu mutlu olun insallah
Birkac hareketi bana ters gelen herkesle selami kesmek gibi de bir huyum var.
Benimki fazla temkinlilik galiba. Sans verince nasil olsa kabullenir bu kiz diyecekler korkusu. Guvenemiyorum.Bence doğru yoldasınız. Sadece yeni tanıdığınız insanların ilk olumsuz davranışında hemen diyaloğu kopartmayın. Bu tavırlarından rahatsız olduğunuzu ve tekrarlamamalarını açık bir ifadeyle belirtin. Farklı tepkiler alabilirsiniz. Önemli değil. Haklısın hata yaptım diyene bir şans daha verin. Ve dostluk aşamasına ağır ağır ilerleyin.
Ben de sevgilisi olmadan kendisini degerli gormedigini dusunuyorum ama yuzune de soylenmiyor. Sinir olurken kendimi frenlemek zor geldi. Tabii ki kestim selami! :)Bende böyleyim ve memnunum
Bence bu iyi bişey
Aman sevgilisiyle mi değere binmiş ? Sevgilisi olmadan kendi bi hiç miymiş ?
Saçmalamış o arkadaşın, görmemişin sevgilisi misali
Ben olsam derim 'sevgilim olmadan da mutlu olabiliyorum ben' diyeBen de sevgilisi olmadan kendisini degerli gormedigini dusunuyorum ama yuzune de soylenmiyor. Sinir olurken kendimi frenlemek zor geldi. Tabii ki kestim selami! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?