kızlar bizim okuldan merkeze bir sürü nakil oldu ben lisede eşit ağırlıktayım eski sevgilim diğer eşit ağırlık şubesinde.iki sınıfın mevcudu azalınca sınıfları birleştirme gibi bişey olabilcenin duyumlarını alıyoruz.eski sevglim umursamazca davranıo gerçi o bunun bi özelliği sevgiliykende küstüğümzde yapabildiği bişeydi bu.neyse ben artık onu sevmiyorum ama varlığından çok rahatsız olucam.nasıl umursamıyo gibi davranabilirim ki onu .s ne yapmalıyım onun şuanda sevglisi var ve beni aşırı derecede kıskanıyo sınıfa gelip sevgi gösterilerinde bulncaklarına adım gbi eminim napıcam ben akıl verin
tbikide ama bu uzun bi ilşkiydi ve ben üzülen taraf oldum unuttum sevmiorum ama rahatsızım baksam yanlış anlaşılcak hiç bakmasam yanlış ben bunun ayarını yapamıorum oo yzden yardım istedim sölediklerinin gayet iyi farkındayım ztn
Lisedesiniz ve biten ilişkiniz uzun süreli miydi... CADIARZU
Ne kadar "uzun" olsa da okul sıralarında çok erken yaşta başlayan "bu tip durumlar" başladığı gibi bitiyor... Baksanız da bakmasanız da şu an "sevgilisi" dediğiniz kızla da sonu sizinkinden farklı olmayacak... Hatta kafanız dağılmaz da okul başarınıza odaklanırsanız onlar "sevme" merakındayken siz hayatta 1-0 önlerine geçersiniz... O nedenle kendinizi sıkmadan, ayarlamaya uğraşmadan derslerinize "bakarsanız" ileride şimdilik "provasını yaptığınız" sevda hallerinin daha kalitelisini yaşarsınız...
günlük olağan hayatına devam etmelisin tabiki de boshayallersmile
varlığı ya da yokluğu bir değilmi nede olas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?