İYİ AKSAMLAR ARKADASLAR BEN 1 aylık hamileydim 26 eylülde düsük yaptım kanamam 1hafta sürdü ve tam günümde adet oldum 21 ekimde ama belli belirsiz bi adetim oluo acık pembemsi gibi kahverengi gibi tam bnde cözemedim rengini ve normalde ilk gün cok karnım agrırdı bunda agrıda olmadı.. acaba neden kaynaklanıo düsükten olabilir mi ? fikir verin ltfen arklar..
saol tesekkür ederim.. evet eminim.. doktor teyit etti... gebeligim sonlandı. 1aylık oldgu icin rahim kendi kendini temizlemiş kürtaj falan olmadı.. 26günde bir adet oluodum 26 eyllde düsük yaptım 21 ekimde adet oldum yine tam günümde oldum aama niye rengi degişik bi anlam veremıorum iki gün sürdü sanki bugun tek tük damla damla geldi
saol tesekkür ederim.. evet eminim.. doktor teyit etti... gebeligim sonlandı. 1aylık oldgu icin rahim kendi kendini temizlemiş kürtaj falan olmadı.. 26günde bir adet oluodum 26 eyllde düsük yaptım 21 ekimde adet oldum yine tam günümde oldum aama niye rengi degişik bi anlam veremıorum iki gün sürdü sanki bugun tek tük damla damla geldi
tekrar çok geçmiş olsun. hormonal düzenin tam normale dönmedi herhalde, doktorun en doğrusunu söyleyecektir. yeter ki doktorunla bekletmeden paylaş tüm gelişmeleri. en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle