kafası mı karışık yoksa benimle oynuyor mu? yardım ed,n, çok kötüyüm :(

pmsedapm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
7
0
6
Adana
17 ay cok severek birlikte oldugm erkek arkadfaşım benden ayrılmak istedi benm hatalrım yüzünden, gitmesin diye cok yalvardım yakardım ama dinlemedi gitti 10 gğn önce dün sabaha karşı 'sana sarılıp ağlamak istiyorum' diye mesaj göndermiş uyanınca ben de onu cok özlediğimi yazdım ama mesajların gerisi gelmedi ben 5 6 mesaj atıp da cevap alamyınca hani napmaya calısıosun amacın nedir istemiosan söle net ol falan diye sıkbogaz etme lütfen falan demiş.... bu beni özlüyo mu yoksa benimle oynuo mu yardm edin kızlar :S:S:s

gerçekten özlemeyen erkek mesaj atmaz diye düşünüyorum. oyun oynamak istese hemen kesip bitirmezdi tatlım ama yine de umut vermiyim sana.. :44:

gerçekten özlemeyen erkek mesaj atmaz diye düşünüyorum. oyun oynamak istese hemen kesip bitirmezdi tatlım ama yine de umut vermiyim sana.. :44:

öncelkle cevap için teşekür ederim canım, aslında oyun moyun ben de hiç düşünemmiştim de bikaç erkek arkadaşmla konuştum öle çok samimi olmadıgım onlarn yorumuydu bu ama erkek aklı işte hep bi eskiyi yedekte tutma fikri var topunda :) salaklar :)

canm içkili kafayla atılıp sonra unutulmuş ya da pişman olnmş ızlenımını aldım şu an.merak etme hepımızı boyle piç gıbı bıraktıklarını bı zaman oldu sıkma canını

Belki gercekten özlüyor ama geri dönmesine engel olan şeyler var o yüzden uzak duruyor canım üzme kendini dedigi gibi sık bogaz etme bekle bakalim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…