- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
- Konu Sahibi son mecnun
bence bu eşitliği eşiniz sağlasın.
önce yeni gelin beş yılı devirsin sonra hesaplaşırsınız
önce yeni gelin beş yılı devirsin sonra hesaplaşırsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim..amin.
bende henüz gelinim kv olmama ömrüm varsa daha çok ama simdiden endiseleniyorum:))
bizde azıcık büyüktür deyip idare etmeyi bilelim.evet bazen tahammülü zor seyler yaşıyoruz ama eşlerimizin hatrina bir cok şeyi görmezden gelebiliriz.
biz saygimizi gösterir elimizden geleni yapariz geri kalani onlarin vicdanina kalmış onların sorunu..
umarım sorununuzu halledersiniz
ayrica bence sizden memnun kalmış ve yaninizda rahat etmisler demekki 5 yıl kaldiklari halde simdi yari yariya paylaşmışlar günleri ne mutlu size:)
aranizda büyük sorunlar olsa kacarak ona giderlerdi.bu zamana kadar güzel idare etmişsiniz.15 gün daha ediverin.
mutlu huzurlu günler hepimize hayirli evlatlar dilerim.![]()
Konunun karmasik anlasilmaz bir tarafi olmamasina ragman nasil boyle bir sikarim yapabiliyorsunuz pes dogrusu..
Ben sukadar birlikte oturdum eltim de oturmali demiyorum ki!
Muhalefet edicem diye sacmalamayalim rica edicem.
Ben de anneci kocaları okudukça oğlum böyle yaparsa kovalarım diyorum :)Burdaki gelin kv kp konularını okuyunca diyorum ki
İyiki oğlum yok:))))
Siz haksız denilmesine katlanamıyorsanız konu açmayın en iyisi. Yorumum karşı tarafın haksız olmadığı yönünde hanimefendi. Hoşunuza gitmediyse üzgünüm. Terbiyenizi takının ayrıca.
Her iki tarafa da biraz mesafeli ve uzak olmanızı tavsiye ederim ben ne aileme çok girelim çıkalım ne de eşimin ailesine ev üzerine ev olmaz ben belki eşimle tartışıcam belki bornozla evimde gezmek istiyorum sürekli kendimi kısıtlayıp bunalıma sokakmam bence sizde eşinizle konuşun bunuMerhabalar
Esimler iki erkek kardes. Kaynim onumuzdeki aylarda evlenecek. Kayinvalidemler memlekete gidecek evlerinde kaynim oturacak. Istanbul da yasayanlar bilir genelede memleteke giden ortayas ustu insanlar kisin istanbulda kalmayi yaza dogru memleketlerine gitmeyi tercih ederler. Eltim de guya kisin kalmalarini birsorun olmadigini soylemis.
Ama bizimkile soyle dusunuyorlar yani bunu acikca dile getiriyorlar. 15 birinizde 15gun birinizde kalir gideriz diyorlar. Simdi diyeceksinizki" e dert nerde burda 15gun misafir edemiyor musun" dert su ki ben 5yil kendileriyle birlikte oturdum yeterince birbirimizi agirladik yani
Simdi bir iki ay neyse yeni gelinin yaninda kalmiyorlarmi ben anlamiyorum hala benim yanimda kalmak istiyorlar. Akillarinca esit davranmis oluyorlar boyle esitlik olurmu Allah askiniza
Sonuc olarak gelene gelme denmez ama hic adil olmadiklarini nasil anlatabilirim kendilerine cunku kendileri dusunemiyor galiba![]()
Çok haklısınız sanırım kızı olmayan buradaki kayınvalide ve kayın peder gibi davranıyor anlayamıyorlar çok özel hayat denen bişey varBurdaki gelin kv kp konularını okuyunca diyorum ki
İyiki oğlum yok:))))
Benim aldigim terbiye takilip cikarilan cinsten degil onu evvela belirteyim. Terbiyemi her kosulda muhafaza ederim musterih olun. Seninki de dert mi simdi diye baslayacaginiz yorumlari kendinize saklarsaniz asil siz uzulmezsiniz.
Kisi dert goruyor ki konu aciyor diye de dusunebilirsiniz mesela.
Yorum yapacagim diye yorum yapmayin. Hele hele muhalefet olacagim diye hic kasmayin.
Of tamam hanfendi, uzatmayin. Elestiri kaldiramayan konu acmiyor buraya. Bir dahaki sefere aklinizda bulunsun. Cevap begenmeyip atarlanan uyeler yetti buraya artik.
Ya bilmiyorum da ben dunyaya kendi istegimle bir cocyk getiriyorum ve sonrasinda anne babayim gidecem kalicam.okdr baktim diyorum:) cok sacma degil mi:) evlenmis barklanmis benim suan kendime ait nasil ozel hayatim varsa onlarinda olucak ve yanliz kalmak isteyecekler kendi kafama gore sende su kdr onda bu kdr kalirim diye plan yapmam ki Allah guc kuvvet versin o yaslarda bana esime herkes yerini yurdunu evini bilsin cocugumda olsa hayatina boyle dahil olmak bana hos gelmiyor
Her iki tarafa da biraz mesafeli ve uzak olmanızı tavsiye ederim ben ne aileme çok girelim çıkalım ne de eşimin ailesine ev üzerine ev olmaz ben belki eşimle tartışıcam belki bornozla evimde gezmek istiyorum sürekli kendimi kısıtlayıp bunalıma sokakmam bence sizde eşinizle konuşun bunu