• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafaya Takmayayım Diyorum Ama...

Olakimefta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1.034
1.809
48
36
Merhaba hanimlar sık konu açtığımın farkındayım ama karsidan birinin objektif yorumlarina ihtiyacim var deyip atliyorum konuya

Bir arkadas ortaminda bir kac aydir tanıstigım biri var yani gerektigi kadar mesafeli bi arkadasliğımız vardi ne fazla ne az bende bunu problem etmedim

Taki bi kac hafta oncesinden benim ona ni isim dustu sonra onun bana derken birbirimizi biraz daha tanidik desem yeridir

Bu arkadas o arada bana abla sahiden sana cok ısındım öz ablam olsan o kadar severdim gibi bisey soyledi(aramozda 1 yas var)kendimi yasli hissetmek dısında hic problem etmedim cunku kendisine karsi duygusal bi yakınlıgim yok ama abla gibide gorse beni sevdigini bilmek hisuma gitti cunku deger hak eden bi insan

Gecen bi mevzu oldu onla konusurken isle alakalı bi sorunundan soz etti benimde bwnzer bi sorunum vardi geceye kadar konustuk hic teklif etmeme ragmrn yardimci olabilirse yardimci olmaya calisacagindan soyledi

Bulundugu yerde isteyip bulamadigi biseyler vardi ben bulup kendisine gonderdim hatta supriz yapacaktimda bi aksilik oldu supriz bozuldu ama yine gonderdim cok mutlu oldu aradi tesekkur etti hatta hocam diye hitap ediyo bazen rahat olun ablada diyebilirsiniz dedim

Aksamina isindeki sorunla ilgili yazdim ne yaptin diye hallettigini falan soyledi sevindigimi yazfim hayirli olsun falan yazfim ama hic yazmamis en azindan bi tesekkur eder hayirli olsun dedigim icin

Normalde durumuma falan bakardi cevrim ici olmadina ragmen durumumada bakmafi eee hal boyle olunca icim icimi yiyor noye boyle oldu diye

!!! Cooook onemli not:Yıllar oncesinde cok yakin ni is arkadasim nedensiz bi swkilde selami sabahi kesti (hala medenini bilmiyorum ama sonrasinda sozlu oldugunu ogrendim belki onunla alakalidir)

Bir kerede nedensiz selami sabahi kesme engelleme durumunu bi arkadasim yapti ve yillarca bu iki durumun etkisi yillarca kaldi bu durum psikologa gidilip konusulmayi gerektirecdk kadar onemli bi durum mu

Birkaç aydın tanıdığınız birisiymiş. Fazla anlam yüklemişsiniz. Durumunuza bakmamış, cevap yazmamış umurunuzda olmamalı. O an cevap yazamamış, mesajı görmemiş hatta cevap yazmak istememiş bile olabilir. Bu kadar anlam yüklemeyin. Ama illa nedenini bilmek istiyorsanız bir gün rastladığınızda hiçbir şey olamamış gibi muhabbet ederken, araya sıkıştırıp soruverin.

Birkaç aydın tanıdığınız birisiymiş. Fazla anlam yüklemişsiniz. Durumunuza bakmamış, cevap yazmamış umurunuzda olmamalı. O an cevap yazamamış, mesajı görmemiş hatta cevap yazmak istememiş bile olabilir. Bu kadar anlam yüklemeyin. Ama illa nedenini bilmek istiyorsanız bir gün rastladığınızda hiçbir şey olamamış gibi muhabbet ederken, araya sıkıştırıp soruverin.
Ya bi sureye kadar oyleydi ama bi kac kez cok sıkintida oldugumda yetisti yardimci oldu zaten kendisine deger vermem falanda yanimda oldugunu hissettigimden

Belkide dediginiz gibi fazla anlam yuklemisimdir isi gucu olabilir cevap yazmak istemeyebilir ama fazkasiyla takili kaldim hatta gece uykum bolundu desem yeridir

İlginiz olduğunu düşünüp kendini geri çekmiş olabilir.
Hah sanirim korkum bu insallah oyle bissy dusunmemistir cunku kesinlikle oyle bisey yok

Hatta normalde hocam falan der abla derken pardon falan deyince bende rahat olun derdim hatta bigun bi konuda atisirken o kadar abla abla diyorsunda hic abla sozu dinlemiyorsun falan dedim ki bi yanlis anlama falan olmasin

Back
X