Kafaya taktigim konu

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.930
4.223
173
Kizlar yaklasik on senedir kronik depresyon vardi bende cok sıkıntılar acilar cektim simdi tedavi oluyorum iyiyim ama keske daha onceden doktora gitseydim diye düşünüyorum simdide

Ölüme ve olana care yok. Kendini böyle düşüncelerle dibe çekmek yerine "Iyiki şimdi gidiyorum" diye kendini motive et. Zamanında bende aynı düşünceyi taşıyordum. Ama anladım ki başladığım zamandan önce elimden daha iyisi gelmemiş. Ve ben bunu zayıflık olarak değilde, o anki durumum olarak kabul ettim. Bir tecrübe daha oldu

Kizlar yaklasik on senedir kronik depresyon vardi bende cok sıkıntılar acilar cektim simdi tedavi oluyorum iyiyim ama keske daha onceden doktora gitseydim diye düşünüyorum simdide
10 yıl geçmiş ya. Böyle düşünmenin sana da bize de faydası yok :) Hem düşünsene hiç başlamayabilirdin.

Geçmişi düşünmenin anlamı da faydası da yok. Nerden başlarsanız kâr.

Eğer ihtiyaç varsa ilaç kullanılmalı ve doktora gitmekten çekinmemeli insanlar ama bunun yanında da Insan kendinin doktoru olmalı bazı şeyleri kafada bitirmek ya da en azından çabalamak gerek

Bence düşünmeyin gereksiz yere kendinize sıkıntı yapmayın iyimişsiniz ona şükür edin hayatınıza bakın.

konu başlığını görünce 157. sevgilinle ve 158. adayınla ilgili sandım.ya çok merak ediyorum kurgu karakter misin gerçek misin, hiç gerçek hayatın yok mu, etrafında eşin dostun yok mu,bir ara konunun birinde üniversitede olduğundan bahsetmiştin.koca üniversitede 1 arkadaşın dahi mi yok da bu takıntıların var.ya sevgili diye diye kafayı kırıcaksın ya da böyle tuhaf saplantılarla bir gün.

Back
X