- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
3 gündür doğru düzgün sebep olmamasına rağmen oturup ağlamaya başlıyorum resmen. Geçen gün -normalde hiç yaptığım bir şey değildir- Teoman dinlemeye başladım ve dinlerken hüngür hüngür ağladım sebep yoktu sadece kliplerden etkilendim. Dün saçımı kestirmeye gittim istediğin model yakışmaz dedi kuaförüm sonra kestiği modeli de beğenmedim. Kuaför keserken şu tipe bak nasıl yakışsın istediğin saç dedim kendime eve gelir gelmez de ağlamaya başladım. Bugünse annem çay getirmiş hasta gibiyim yatıyorum. Çay bayağı sıcakmış canımın acısından başladım ağlamaya.
Şunu belirtiyim ki günün geri kalan kısmında o kadar mutlu ve enerjiğim ki ne oluyor bana anlamıyorum cidden. Zaten şu son hafta da en ufak şeye moralim bozuluyordu ama hayatımda ters giden hiçbir şey yok. Okula gidip geliyorum sadece.
Kafayı mı yiyiyorum, depresyon mudur mu nedir sizce?
Şunu belirtiyim ki günün geri kalan kısmında o kadar mutlu ve enerjiğim ki ne oluyor bana anlamıyorum cidden. Zaten şu son hafta da en ufak şeye moralim bozuluyordu ama hayatımda ters giden hiçbir şey yok. Okula gidip geliyorum sadece.
Kafayı mı yiyiyorum, depresyon mudur mu nedir sizce?