• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı mı yiyiyorum?

outofthewoods

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
171
35
18
3 gündür doğru düzgün sebep olmamasına rağmen oturup ağlamaya başlıyorum resmen. Geçen gün -normalde hiç yaptığım bir şey değildir- Teoman dinlemeye başladım ve dinlerken hüngür hüngür ağladım sebep yoktu sadece kliplerden etkilendim. Dün saçımı kestirmeye gittim istediğin model yakışmaz dedi kuaförüm sonra kestiği modeli de beğenmedim. Kuaför keserken şu tipe bak nasıl yakışsın istediğin saç dedim kendime eve gelir gelmez de ağlamaya başladım. Bugünse annem çay getirmiş hasta gibiyim yatıyorum. Çay bayağı sıcakmış canımın acısından başladım ağlamaya.

Şunu belirtiyim ki günün geri kalan kısmında o kadar mutlu ve enerjiğim ki ne oluyor bana anlamıyorum cidden. Zaten şu son hafta da en ufak şeye moralim bozuluyordu ama hayatımda ters giden hiçbir şey yok. Okula gidip geliyorum sadece.

Kafayı mı yiyiyorum, depresyon mudur mu nedir sizce?

3 gündür doğru düzgün sebep olmamasına rağmen oturup ağlamaya başlıyorum resmen. Geçen gün -normalde hiç yaptığım bir şey değildir- Teoman dinlemeye başladım ve dinlerken hüngür hüngür ağladım sebep yoktu sadece kliplerden etkilendim. Dün saçımı kestirmeye gittim istediğin model yakışmaz dedi kuaförüm sonra kestiği modeli de beğenmedim. Kuaför keserken şu tipe bak nasıl yakışsın istediğin saç dedim kendime eve gelir gelmez de ağlamaya başladım. Bugünse annem çay getirmiş hasta gibiyim yatıyorum. Çay bayağı sıcakmış canımın acısından başladım ağlamaya.

Şunu belirtiyim ki günün geri kalan kısmında o kadar mutlu ve enerjiğim ki ne oluyor bana anlamıyorum cidden. Zaten şu son hafta da en ufak şeye moralim bozuluyordu ama hayatımda ters giden hiçbir şey yok. Okula gidip geliyorum sadece.

Kafayı mı yiyiyorum, depresyon mudur mu nedir sizce?

Mevsim geçişinden olabilir. Hormonal de olabilir. Geçmezse iç hastalıklarına gidin.
Hipotiroid vs olabilir.

Bi derdin var ve bize anlatmıyorsun
Taktığın birşeyler var bilinçaltında
Aslında dert veya bilinçaltını bu kadar etkileyecek bir şey olduğunu sanmıyorum ama ailem beni biriyle tanıştırmak istiyor ama benim hayalimde kurduğum insan bambaşka biri görünüş yaşam tarzı vs. O yüzden ne yapsam kararsızım sonuçta hayallerim hayata tutunmamı sağlıyor ama ya olmazsa kısmı da korkutuyor beni. En büyük derdim bu işte bu aralar.

Olur bazen oyle seyler. Cok da kendinizi kaptirmayin bu duruma yani akliniza negatif seyler getirmeyin kafayi mi yiyorum depresyona mi giriyorum falan diye. Hersey ust uste geldikten sonra en basit bisey bile sizi gunlerce aglatmaya yetebilir.

Back
X