Kafayi yemek üzereyim 3 gündür sözlüm ile konusmuyoruz. Nolur akil verinnn ya:(

Üzgünüm ama tabikide seni takmazlar doğum günü kutlarken .. sende neden inatlaşıyosun ki kalkıp gitsen nolur birbirinize zarar veriyorsunuz saçma şeyler yüzünden bu yüzden sözlünün senle konuşmaması da bi tuaf yani kaç yaşındasınız siz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

25 yasindayiz. Daha oncede akrablari gelmisti o zamanda tartismistk gtmemistm gel demişti sozlm gitmemstm bunda gtmeyi istiodum gtcektm de ama inat yaptm o oyle yapinca.Annesiyle knstum sanki sen bizi istemion gibi bilmem ne uzak duruon dedi brn isterim aransin saygi duyulsn dedi kesin bunu sozlumun yaninda da dio ona. Sozluyuz bak suan nişan olmasi gerek ama nişan dedikleri yook bunlarda agrima gidio
😢
Sözlüme dedim nişan olayini once sende is bul dedi sonra tmm dedi döndü ise baslayim yapariz vs dedi.ablamlarda bana sen nie soruon ki onlar sorsun desin nişan die dedi.ama sormuolar 😢

Bulus saril sokul koynuna unutur o da be amaan gecer gider azcikda kedi gibi sirnas :P zaten seviyodur sevmese sozlu olmazdiniz inat etmee terslersede al gonlunu elin adami degilki naparsa yapsin senin:p:)

Samsung s3

Dedign doğru ama unutur mu o var.bisey oldu mu habire önüme sunar sen gelmedin etmedin die. Bende gelmem der 😢

Birbirinizi gorunce bi kerecik sarilinca duzelir heralde ya ,telefonda insan sinirini tutamiyoda yuz yuze yumusuyo

Samsung s3

İnşallah öyle olur benimki biraz zor yumusuo tabi cok agrina giden bi durum olursa.brnde aglak sulugöz hemen agliorum :( bulusp knsalm dedim bakalm görünce sarilayim napcak:/

3gun oldu sözlüm ne aradi ne sordu beni hic bu kadar uzun süre ayri kalmamistik konusmadan. Cok kötüyum inanin.Gecen gun sehirdisindan akrabalari gelcekti benide cagrdilar tmm dedim sozlum eve gidince aradi cik gel die dalga gecer gbi benim ayri onsuz gitmicegmide bilio yani. Bende öyle yaptı diye gitmedim inat ettim.bi daha o gundur aramio beni.Neyse demin facede gordum ablasi fotograf eklemiş ablalari yegenleri hepberaber bunlarin evinde dogum gunu kutlamis beni takan yok. .ustelik ablasida facede inadina yapar gbi ben fotosunu begenmedim mi o da begenmio gordugu halde begeneim o da begenio.. cok ktou agliorum kendimi degersiz hissettim nolur akil verin cikmazdayim ya
olur böyle şeyler bekli de onu yanlış anlamışsındır. ama o gün ona keşke söyleseydin kızdığını. neyse olmuş olan belki o da sana kırgındır. birinizin bir adım atması lazım

Gtcektim hazırlanmıştım ama sozlumle tartstm die ondan şu saate hazir ol gidelim demesini bekledim. Hicbi zaman tek gtmedim evlerine bide. Annesinede aksama sozlumu alip gelrim demis. Bekledim gelir yada gel gidelm der die kalkti aradi evdeyim ben dedi cik gel hadi dedi o yüzden inat yaptm gitmedim.Evlerimiz arasi mesafe de cok var.oturdum agladim üstüne durumlar boyle oldu:((

Ben de durumu anlamaya çalışıyorum bakıyorum öyle saf saf yanlış mı okuyorum acaba diye :44:
Bazen kızların triplerini anlamakta güçlük çekiyorum :53:
Sözlünüz haklı, ben olsam ben de bana böyle saçma bir sebepten trip atan birini aramazdım.

olur böyle şeyler bekli de onu yanlış anlamışsındır. ama o gün ona keşke söyleseydin kızdığını. neyse olmuş olan belki o da sana kırgındır. birinizin bir adım atması lazım

Ben kizgnimligimi genelde terleyerek belli ediorum :( bilmiom ne derece anladı. Adimi ben atyim bilmiom gözünde küçük düştüm mü 3 gün. Hic aramadi cnku o beni ben aradim dayanamayip:((

Ben kizgnimligimi genelde terleyerek belli ediorum :( bilmiom ne derece anladı. Adimi ben atyim bilmiom gözünde küçük düştüm mü 3 gün. Hic aramadi cnku o beni ben aradim dayanamayip:((
sen aradığında ne konuştunuz peki düzelmedi mi hala aranız anlatsaydın ne hissettiğini

Ben de durumu anlamaya çalışıyorum bakıyorum öyle saf saf yanlış mı okuyorum acaba diye :44:
Bazen kızların triplerini anlamakta güçlük çekiyorum :53:
Sözlünüz haklı, ben olsam ben de bana böyle saçma bir sebepten trip atan birini aramazdım.

Bilmiorum da bastan beni oyle alistirdi hep.sonradan gtmek sanki o bana deger vermio bakin demek gbi olur die hissettim deger verse eve gtmeden gelirdi beraber giderdik die dusundum:((

Bilmiorum da bastan beni oyle alistirdi hep.sonradan gtmek sanki o bana deger vermio bakin demek gbi olur die hissettim deger verse eve gtmeden gelirdi beraber giderdik die dusundum:((

Çok yanlış düşünmüşsünüz bence. Ona neden söylemediniz? Bu hareketinizle iyi bir imaj çizmemişsiniz. Biraz onu kullanmak da gibi görünmüş olabilir aslında. Gelsin evden beni alsın diye düşünüp sonrasında böyle olmayınca tribe bağlamak çok çocukça göründü bana kusura bakmayın :26: E hani beni alacaktın demediniz mi? Hiçbir şey konuşulmadı mı? Eğer durum böyleyse çok sık saçma tripler yapan biri olduğunuzu düşünebilirim. Tabi ne sizi ne sözlünüzü tanıyorum ama bana saçma geldi işte :50:

sen aradığında ne konuştunuz peki düzelmedi mi hala aranız anlatsaydın ne hissettiğini

Knstuk ağladım gelcektm o gün ama öyle eve gidince gelmedim kizdm dedim nie oyle yaptın vs dedim yaa hadi geccen vs dedi bundan sonra bende gelmicem ailene senin dedi. Bugunde kendine bayramlik bakcakmis bulusalm dedim tmm dedi ama knsmuo bu konuyu ne zaman bulusrz dedim yatiom smdi haber veririm dedi. Annesinin laflarina da takildm uzak duruon istemion sanki bizi 2dir gelmedin tek oglum var gelini gormek istio herkes bende gel istiom gorsunler seni ama sen uzak duruon bi dha cagrmam gelmion zaten nasilsa dedi. Bide o gun kandildi aricaktm ama aksam gtcez nasilsa evde solerim dedim kavga edince kaldı kandil mevzusu. Dio akrabasinin gelini aramis diomus gelinim aradi etti hep sende ne bilim onları araman gerekiodu o kadar evlrrinde kaldin ettin daha önce falan dedi. Sozlume de anlatiodur bunu kesin ve sozlumde bana tavir alıo annesinin laflari dhaa dogru gelio.ben napaiyim smdi nasil knsayim? :(

Çok yanlış düşünmüşsünüz bence. Ona neden söylemediniz? Bu hareketinizle iyi bir imaj çizmemişsiniz. Biraz onu kullanmak da gibi görünmüş olabilir aslında. Gelsin evden beni alsın diye düşünüp sonrasında böyle olmayınca tribe bağlamak çok çocukça göründü bana kusura bakmayın :26: E hani beni alacaktın demediniz mi? Hiçbir şey konuşulmadı mı? Eğer durum böyleyse çok sık saçma tripler yapan biri olduğunuzu düşünebilirim. Tabi ne sizi ne sözlünüzü tanıyorum ama bana saçma geldi işte :50:

Kusura bakmiorum cnim ya iyi kötü elstriye acigim hataliysm düzelteyim Sozlume ona gore davraniyim siz olsaniz napardiniz yani onu da anlamaya calsiiourm yorumlardan.Arabayla almicakti otobus vs ile gtcektik hani ama ben bana deger versin istiorum hani eve butun misafrler gelmis etmis o kapidan iceri benle grsin istiodm tek girsn deil ondan evdeym diyince iyice kizdim takmadi demek gtmemede gerek yok dedim.ama sozlume bunu anlatamiom annesinin laflafini dinlio daha cok kesin; ( bide kafamda cok kuruyorum kesin oyle kesin boyle die kendimi yiyorum:/

Ben kizgnimligimi genelde tersleyerek belli ediorum :( bilmiom ne derece anladı. Adimi ben atyim bilmiom gözünde küçük düştüm mü 3 gün. Hic aramadi cnku o beni ben aradim dayanamayip:(

Knstuk ağladım gelcektm o gün ama öyle eve gidince gelmedim kizdm dedim nie oyle yaptın vs dedim yaa hadi geccen vs dedi bundan sonra bende gelmicem ailene senin dedi. Bugunde kendine bayramlik bakcakmis bulusalm dedim tmm dedi ama knsmuo bu konuyu ne zaman bulusrz dedim yatiom smdi haber veririm dedi. Annesinin laflarina da takildm uzak duruon istemion sanki bizi 2dir gelmedin tek oglum var gelini gormek istio herkes bende gel istiom gorsunler seni ama sen uzak duruon bi dha cagrmam gelmion zaten nasilsa dedi. Bide o gun kandildi aricaktm ama aksam gtcez nasilsa evde solerim dedim kavga edince kaldı kandil mevzusu. Dio akrabasinin gelini aramis diomus gelinim aradi etti hep sende ne bilim onları araman gerekiodu o kadar evlrrinde kaldin ettin daha önce falan dedi. Sozlume de anlatiodur bunu kesin ve sozlumde bana tavir alıo annesinin laflari dhaa dogru gelio.ben napaiyim smdi nasil knsayim? :(
buluştuğunuzda alttan al ve duruma bi açıklık getirin barışın annesinin de gölünü alırsın onu dert etme barıştıktan hemen sonrada ziyaretlerine git bence

Kusura bakmiorum cnim ya iyi kötü elstriye acigim hataliysm düzelteyim Sozlume ona gore davraniyim siz olsaniz napardiniz yani onu da anlamaya calsiiourm yorumlardan.Arabayla almicakti otobus vs ile gtcektik hani ama ben bana deger versin istiorum hani eve butun misafrler gelmis etmis o kapidan iceri benle grsin istiodm tek girsn deil ondan evdeym diyince iyice kizdim takmadi demek gtmemede gerek yok dedim.ama sozlume bunu anlatamiom annesinin laflafini dinlio daha cok kesin; ( bide kafamda cok kuruyorum kesin oyle kesin boyle die kendimi yiyorum:/

Ohoo size gelecek otobüsle sonra bir de sizi alacak döneceksiniz yine otobüsle. Kendinizi biraz fazla mı önemsiyorsunuz :26: Hiç sözlünüz için üzülmüyor musunuz? O gelip alırım dese bile sizin demeniz lazım yorulma buralara kadar diye. Kapıdan birlikte girmek istiyorsanız illa ki evin/apartmanın girişinde beklesin sizi öyle girin birlikte. Ben bu konuda onun size değer vermediğini değil de sizin ona değer vermediğinizi düşünürdüm onun ailesinden biri olsaydım :50: Bence kendinizi ona açıkça anlatıp ondan özür dilemelisiniz.

Ohoo size gelecek otobüsle sonra bir de sizi alacak döneceksiniz yine otobüsle. Kendinizi biraz fazla mı önemsiyorsunuz :26: Hiç sözlünüz için üzülmüyor musunuz? O gelip alırım dese bile sizin demeniz lazım yorulma buralara kadar diye. Kapıdan birlikte girmek istiyorsanız illa ki evin/apartmanın girişinde beklesin sizi öyle girin birlikte. Ben bu konuda onun size değer vermediğini değil de sizin ona değer vermediğinizi düşünürdüm onun ailesinden biri olsaydım :50: Bence kendinizi ona açıkça anlatıp ondan özür dilemelisiniz.

Galiba haklisin ama her zmaan inan boyleydi ilk cikmaya basladgmz zamandan beri kac sene oldu hep otobusle eve kadar getirdi tekrar evine geri dondu gelme dedigmde icim rahat edio vs diodu bastan ben gel demedim kendi alistrdi oysa.yaz kis geldi evlerimiz 1 saat uzaklikta bide. Smdi gelmeyince hususi yapio galiba die kizdm bide alistim tabiii:( ablamada anlat gece konuyu otobusten inince alirdi snei eve tek grmezdn yine dedi ve kafanda cok kuruosun dedi:(eskiden takmazdm sözlum hayatima gireli hersyei takiom en ufak bsii de aliniom:( smdi hazirlaniorum insallah affeder ama bende kizgnm ona ama eminim beni hatalı bulur. En son gordgnde de baya paspaldm smdi guzlece giyinip gitcem ins iyi olur

kızlar biz de çok fenayız yalnız seven arar diyoruz ama kendimiz de adım atmıyoruz.. Bu durumda biz de sevmemiş olmuyor muyuz ?

Back
X