kafayı yemek üzereyım akıl verın bana

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba arkadaslar bugun acaıp kotuyum daha dogrusu aksamdan bellı bız evımızden memnun degılız ve tasınmaya karar verdık burda guzel bır ev bulduk sıteler ıcınde ıc ıce guzel yer esım arastırdı ev bulmus fakat ıcınde kıracı varmıs 15 gune cıkacak dedıler tamam o zman dedık evı tuttuk kapora verdık ama ben evı hıc gormedım ıcını sordum guzel temız dedıler neyse ben artık evı topladım mutfak esyaları falann gun gldı cattı sureklı ev sahıplerını aryıyoz kız cıktımı daha cıkmadı megerse kız takıntını n bırısıymıs ıyıde işi var ama sonra dedıler ev bulmus bugun yrarın cıkar tamam dedık evı de toplamıs bugun oldu yok yarın oldu yok en son dedım bugun esıme hadı gıdelım ben konusuyum ev sahıbını yanıma alıyımda gıdıyım kızla konusalım tamam dedık gıttıkk kadını aldım gıttım kız kapıyı daha zor actı dedım ben ev sahıbıyım ne zmn bosaltacan yarın esyalarım gelck ev temızlıcem kız dedı ev ubuldum tadılatta bılmem ne dedım teyzeye yarın tasınacam demıssın falan tartısmaya basladı bagırmaya basladı kapıyı örtuyodu kapıyı tuttum kızın bılegını yakaladım dövecektım oracıkta kadın araya gırdı yapma gozunu seveyım dıye kız bagırmaya basladı sacını yolmaya basladı cıkın gıdın evımden falan dedı bagırdı kapıyı orttu dedım eger yarına bı bosaltma bak nası karakola sıkayet edıyom dedım çıt yoktu gıttık ev sahıplerınde oturuyoz adamı kızın abısı aradı azına gelenı sayıyo sen beım kardesımı nası tehtıd den dıye adam ona o ona adamı tehtıd ettı oldurcem senı dıye falan bıraz oturduk geldık ya canım cok sıkkın ev cok guzel kızın ne zmn cıkıcagı bellı degıl dengesız ya artk o evde hevesım yok sızce napıyım o eve tasınıyımmı kalsınmı

Bu sizin degil ev sahibinizin meselesi nasil olurda bu sekilde davranabilirsiniz ev sizin degil muhattabida siz asla degilsiniz.

o ve kiracı olarak gidecekseniz bu nyi inadı anlamadım başka ev mı yok allah askına sal gitsin boşver

Bence vazgeçin keza iş tehdite varmış, olaylar karışmış hiç gerek yok huzursuz olursunuz iş inada binerse..

Yanlış yapmışsınız. Evin muhatabı ev sahibidir ki o bile kapıya dayanıp "çık artık" diyemez. Tamam kız sorunlu olabilir ama siz olumsuz bir tavır görür görmez uzaklaşmalıydınız. Kız ne sorunlar yaşıyordur, depresyondadır, bilemeyiz.Bence başka ev bulun.

hatalısınız neden kızla muhatap oluyosunuzkı sormussunuz size yine bahane bulmussa ev sahibini sıkıstırmalısınız .ona bana kesin birşey söyleyin yoksa bende bu evden vazgeceyım magdur durumda kalıyorum suan .baktınız ev sahibi oralı bile olmuyor vazgecın derım ben ugrasmayın.hayırlı degılmıs deyip baska ev bakın.

haklısınız ben o sekılde davranmamalıydım fakat kızı bır gorseydınız bır havalar gıttıgımde gayet sakın ve yumusaktım ama kız bana bagırmaya baslayınca bıde suratıma kapıyı ortmeye kalkınca bende cıgrımdan cıktım haa ev mı hıc muhım deıl olmasın oyle ev ama kızın davranısı cıleden cıkardı benıı ayrıca ev sahıbını hergun aradık dedık olmucaksa kalsn fln onlar dedıkı ayın on besıne cıkacak o gune cıkmassa dısarı atacaz ıyı dedık sonra ev buldm demıs su gun cıkacam bekledık yokk amann napıyım ya kafayı yedım kacc gundur ama bır cozum buldm benım en alt kat bos oraya oturacam artık o ev cok guzeldı ama kısmet deılmıs uzuluyorum olmadı dıye ama elımden bısey gelmez

Taşınma işleri zordur sizi sitrese sokmuş belliki ama davranışınız hoş değil, o size bağırdı diye bileğini tutup dövmeye yeltenmek pek hoş bir davranış değil. Nihayetinde hala oturduğu ev, onun evinde ona bu şekilde davranma hakkınız yok.

Bence vazgeçin o evden başka ev arayışına girin, madem hazırlıklarınızı yaptınız.

Sizin kadar ev sahibinin bu kadar umrunda olmamış....Verdiği tarihte cikamadiysa o kiracı ve ev sahibi arasindaki meseledir....Siz dua edin de haneye tecavüzden kız sizden şikayetçi olmamış...Ve son olarak Şiddet çok yanlış bir davranış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…