- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
merhaba arkadaslar bugun acaıp kotuyum daha dogrusu aksamdan bellı bız evımızden memnun degılız ve tasınmaya karar verdık burda guzel bır ev bulduk sıteler ıcınde ıc ıce guzel yer esım arastırdı ev bulmus fakat ıcınde kıracı varmıs 15 gune cıkacak dedıler tamam o zman dedık evı tuttuk kapora verdık ama ben evı hıc gormedım ıcını sordum guzel temız dedıler neyse ben artık evı topladım mutfak esyaları falann gun gldı cattı sureklı ev sahıplerını aryıyoz kız cıktımı daha cıkmadı megerse kız takıntını n bırısıymıs ıyıde işi var ama sonra dedıler ev bulmus bugun yrarın cıkar tamam dedık evı de toplamıs bugun oldu yok yarın oldu yok en son dedım bugun esıme hadı gıdelım ben konusuyum ev sahıbını yanıma alıyımda gıdıyım kızla konusalım tamam dedık gıttıkk kadını aldım gıttım kız kapıyı daha zor actı dedım ben ev sahıbıyım ne zmn bosaltacan yarın esyalarım gelck ev temızlıcem kız dedı ev ubuldum tadılatta bılmem ne dedım teyzeye yarın tasınacam demıssın falan tartısmaya basladı bagırmaya basladı kapıyı örtuyodu kapıyı tuttum kızın bılegını yakaladım dövecektım oracıkta kadın araya gırdı yapma gozunu seveyım dıye kız bagırmaya basladı sacını yolmaya basladı cıkın gıdın evımden falan dedı bagırdı kapıyı orttu dedım eger yarına bı bosaltma bak nası karakola sıkayet edıyom dedım çıt yoktu gıttık ev sahıplerınde oturuyoz adamı kızın abısı aradı azına gelenı sayıyo sen beım kardesımı nası tehtıd den dıye adam ona o ona adamı tehtıd ettı oldurcem senı dıye falan bıraz oturduk geldık ya canım cok sıkkın ev cok guzel kızın ne zmn cıkıcagı bellı degıl dengesız ya artk o evde hevesım yok sızce napıyım o eve tasınıyımmı kalsınmı