- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Ben şuan hiçbirşeye odaklanamıyorum herşey çok gürültülü geliyor bana. Oncedende vardı belki ben internetten tinnitus diye bi hastalığı öğrenince farkına vardım belkide. Internetten araştırdıgim için çok pismanimKulakta ses olur ama takmamak lazım benimde bi kulağımda biraz bir ses var boşluk sesi gibi, nasıl desem bi anda bütün sesler kesilirde bir sessizlik olur o ses oluyor kulağımda ama duymamaya çalışıyorum takmıyorum takarsam rahatsız ediyor
Ah bende takmamayı bi ogrensemKulakta ses olur ama takmamak lazım benimde bi kulağımda biraz bir ses var boşluk sesi gibi, nasıl desem bi anda bütün sesler kesilirde bir sessizlik olur o ses oluyor kulağımda ama duymamaya çalışıyorum takmıyorum takarsam rahatsız ediyor
Bence kendiniz sürekli dinliyorsunuz ve bu yüzdende daha çok duyuyorsunuz unutmaya çalışın kendinizi başka şeylere verin ol adı psikolog a gidin acilBen şuan hiçbirşeye odaklanamıyorum herşey çok gürültülü geliyor bana. Oncedende vardı belki ben internetten tinnitus diye bi hastalığı öğrenince farkına vardım belkide. Internetten araştırdıgim için çok pismanim
Çok teşekkür ederim inşallahCanım iki kulağımı da tıkadım senin için denedim :) ve evet ince bi çınlama sesi var bence psikolojiktir sonuçta doktor da demiş bi sorun yok diye umarım aşarsın
Ne kadar süre çınladı peki benim 1 ay oldu önceden sessizlik istemezdim şimdi sessizlik istiyorum. Banada betaserc verdi biraz iyi gelmişti ama geçen akşam çok kötü oldum titreme üşüme mide bulantısı ile geldi kafaya çok takmaktanmi oldu bilemiyorum.aynı hastalıktan doktora gittim ben. sessiz bir alanda kalınca özellikle çıldırcak gibi oluyordum. ellerimel tıkıyodum kulaklarımı. doktora gittim zarıma falan baktı . hiç birşey yok kulağında dedi. etol diye bir ilaç verdi bunu kullan geçmezse dişçiye git bilmemne filmi çektir dedi. hatıramıyorum tabi ne filmi olduğunuilacı 2 gün kullandım. geçti. 3. gün yine çınladı ama. başka bir ilaç kullanmam gerektiği için etolu bıraktım. sonra kullanırım diye. 1 ay olcak neredeyse hala kullanmadım ve çınlamam geçti. anladımki psikolojikmiş.
Ne kadar süre çınladı peki benim 1 ay oldu önceden sessizlik istemezdim şimdi sessizlik istiyorum. Banada betaserc verdi biraz iyi gelmişti ama geçen akşam çok kötü oldum titreme üşüme mide bulantısı ile geldi kafaya çok takmaktanmi oldu bilemiyorum.
Bende geçen ay senin gibiydim kbb gitmedim çünkü geçti gibi fakat 5 senedir kulağımda boğukluk var onun için gittim hep bişey yok gayet temiz diyip geri yolladılarMerhaba kızlar hayatimin en büyük derdi ile basbasayim. Psikolojim çok bozuk. 1 ay once sol kulağımın cinladigini farkettim ve doktora gittim. Temizlenmesi gerek dedi damla verdi kullandım. Kulağım zarar görmesin diye özel hastanede vakumla temizlettirdim. Internettende baktım kulak cinlamasina tedavisinin olmadığını öğrenince yıkıldım. Geçen akşam birden üşüme titreme mide bulantısı geldi beynime çıktı sanki sesler. Şuan hiçbir sesi kaldıramıyorum sürekli yatıp kendimi dinlemek istiyorum. Kendimi tuvalete odalara kapatip ellerimle kulaklarımı tıkayıp ses ordami diye kontrol ediyorum. Gerçekten varmı psikolojikmi anlayamıyorum. Galiba hastalık hastası oldum. Sanki kulaklarımı tikadigimda yok ama normal zamanda beynim ve kulaklarım çınlıyor gibi hissediyorum. Siz kulaklarınızı tikadiginizda size ses geliyormu? Acaba ben sessizliğin sesini mi duyuyorum. Doktora gittim kulaklarımda hiçbirşey yokmuş. Cumartesi nöroloji ye gidicem. Daha önce benim durumumda olup sürekli kendini dinleyeniniz oldumu nasıl asicam bunları yemekten içmekten kesildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?