• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yemek uzereyim ne olur yardim

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba kızlar hayatimin en büyük derdi ile basbasayim. Psikolojim çok bozuk. 1 ay once sol kulağımın cinladigini farkettim ve doktora gittim. Temizlenmesi gerek dedi damla verdi kullandım. Kulağım zarar görmesin diye özel hastanede vakumla temizlettirdim. Internettende baktım kulak cinlamasina tedavisinin olmadığını öğrenince yıkıldım. Geçen akşam birden üşüme titreme mide bulantısı geldi beynime çıktı sanki sesler. Şuan hiçbir sesi kaldıramıyorum sürekli yatıp kendimi dinlemek istiyorum. Kendimi tuvalete odalara kapatip ellerimle kulaklarımı tıkayıp ses ordami diye kontrol ediyorum. Gerçekten varmı psikolojikmi anlayamıyorum. Galiba hastalık hastası oldum. Sanki kulaklarımı tikadigimda yok ama normal zamanda beynim ve kulaklarım çınlıyor gibi hissediyorum. Siz kulaklarınızı tikadiginizda size ses geliyormu? Acaba ben sessizliğin sesini mi duyuyorum. Doktora gittim kulaklarımda hiçbirşey yokmuş. Cumartesi nöroloji ye gidicem. Daha önce benim durumumda olup sürekli kendini dinleyeniniz oldumu nasıl asicam bunları yemekten içmekten kesildim.

doktor sorun yok demiş sonuçta.evde kapıların arkasında dınlemekden cok dışarı cık bence unutmaya calıs baska seylerle ılgılen kulagının aklına gelmeyecegı ortamlardabulun bırkac gün içinde geride bırakırsın umarım

Otolit diye bir hastalık var Kulak enfeksiyonu.

Bu hastalıkta sess duyuyorsunuz ve piskolojiniz bozulabilir.. İsterseniz bir doktora görünün.

Kulakta ses olur ama takmamak lazım benimde bi kulağımda biraz bir ses var boşluk sesi gibi, nasıl desem bi anda bütün sesler kesilirde bir sessizlik olur o ses oluyor kulağımda ama duymamaya çalışıyorum takmıyorum takarsam rahatsız ediyor ;)

Canım iki kulağımı da tıkadım senin için denedim :) ve evet ince bi çınlama sesi var bence psikolojiktir sonuçta doktor da demiş bi sorun yok diye umarım aşarsın

aynı hastalıktan doktora gittim ben. sessiz bir alanda kalınca özellikle çıldırcak gibi oluyordum. ellerimel tıkıyodum kulaklarımı. doktora gittim zarıma falan baktı . hiç birşey yok kulağında dedi. etol diye bir ilaç verdi bunu kullan geçmezse dişçiye git bilmemne filmi çektir dedi. hatıramıyorum tabi ne filmi olduğunu :D:D ilacı 2 gün kullandım. geçti. 3. gün yine çınladı ama. başka bir ilaç kullanmam gerektiği için etolu bıraktım. sonra kullanırım diye. 1 ay olcak neredeyse hala kullanmadım ve çınlamam geçti. anladımki psikolojikmiş.

Kulakta ses olur ama takmamak lazım benimde bi kulağımda biraz bir ses var boşluk sesi gibi, nasıl desem bi anda bütün sesler kesilirde bir sessizlik olur o ses oluyor kulağımda ama duymamaya çalışıyorum takmıyorum takarsam rahatsız ediyor :KK66:
Ben şuan hiçbirşeye odaklanamıyorum herşey çok gürültülü geliyor bana. Oncedende vardı belki ben internetten tinnitus diye bi hastalığı öğrenince farkına vardım belkide. Internetten araştırdıgim için çok pismanim

Çok fazla kendinizi dinlemeyin ve kafanızı bu konuda dağıtmaya çalışın derim.
Fakat iyi de bir doktora gitmenizde fayda var.
İhmale gelmeyecek birşey olmasın sonra.

Çok geçmiş olsun.

Kulakta ses olur ama takmamak lazım benimde bi kulağımda biraz bir ses var boşluk sesi gibi, nasıl desem bi anda bütün sesler kesilirde bir sessizlik olur o ses oluyor kulağımda ama duymamaya çalışıyorum takmıyorum takarsam rahatsız ediyor :KK66:
Ah bende takmamayı bi ogrensem

Ben şuan hiçbirşeye odaklanamıyorum herşey çok gürültülü geliyor bana. Oncedende vardı belki ben internetten tinnitus diye bi hastalığı öğrenince farkına vardım belkide. Internetten araştırdıgim için çok pismanim
Bence kendiniz sürekli dinliyorsunuz ve bu yüzdende daha çok duyuyorsunuz unutmaya çalışın kendinizi başka şeylere verin ol adı psikolog a gidin acil ;)

Birazda takıldığınız için oluyor sanırım nörolojiyede gidin içiniz rahat etsin çok geçmiş olsun

aynı hastalıktan doktora gittim ben. sessiz bir alanda kalınca özellikle çıldırcak gibi oluyordum. ellerimel tıkıyodum kulaklarımı. doktora gittim zarıma falan baktı . hiç birşey yok kulağında dedi. etol diye bir ilaç verdi bunu kullan geçmezse dişçiye git bilmemne filmi çektir dedi. hatıramıyorum tabi ne filmi olduğunu :KK70::KK70: ilacı 2 gün kullandım. geçti. 3. gün yine çınladı ama. başka bir ilaç kullanmam gerektiği için etolu bıraktım. sonra kullanırım diye. 1 ay olcak neredeyse hala kullanmadım ve çınlamam geçti. anladımki psikolojikmiş.
Ne kadar süre çınladı peki benim 1 ay oldu önceden sessizlik istemezdim şimdi sessizlik istiyorum. Banada betaserc verdi biraz iyi gelmişti ama geçen akşam çok kötü oldum titreme üşüme mide bulantısı ile geldi kafaya çok takmaktanmi oldu bilemiyorum.

Ne kadar süre çınladı peki benim 1 ay oldu önceden sessizlik istemezdim şimdi sessizlik istiyorum. Banada betaserc verdi biraz iyi gelmişti ama geçen akşam çok kötü oldum titreme üşüme mide bulantısı ile geldi kafaya çok takmaktanmi oldu bilemiyorum.

benimde yaklaşık 1 ay falan sürdü. gözümden de lazer olmuştum bir süre sonra. bi gün bi çınlattı bu. beynim gözüm başım nasıl ağrıdı anlatamamm. kafamı duvarlara vurasım geldi. ama sonra ilaçla geçtiğini görünce nasılsa geçiyor rahatlığıyla ilacı sonraya erteledim ve geçti. bence rahat ol ve duymamamaya çalış

Merhaba kızlar hayatimin en büyük derdi ile basbasayim. Psikolojim çok bozuk. 1 ay once sol kulağımın cinladigini farkettim ve doktora gittim. Temizlenmesi gerek dedi damla verdi kullandım. Kulağım zarar görmesin diye özel hastanede vakumla temizlettirdim. Internettende baktım kulak cinlamasina tedavisinin olmadığını öğrenince yıkıldım. Geçen akşam birden üşüme titreme mide bulantısı geldi beynime çıktı sanki sesler. Şuan hiçbir sesi kaldıramıyorum sürekli yatıp kendimi dinlemek istiyorum. Kendimi tuvalete odalara kapatip ellerimle kulaklarımı tıkayıp ses ordami diye kontrol ediyorum. Gerçekten varmı psikolojikmi anlayamıyorum. Galiba hastalık hastası oldum. Sanki kulaklarımı tikadigimda yok ama normal zamanda beynim ve kulaklarım çınlıyor gibi hissediyorum. Siz kulaklarınızı tikadiginizda size ses geliyormu? Acaba ben sessizliğin sesini mi duyuyorum. Doktora gittim kulaklarımda hiçbirşey yokmuş. Cumartesi nöroloji ye gidicem. Daha önce benim durumumda olup sürekli kendini dinleyeniniz oldumu nasıl asicam bunları yemekten içmekten kesildim.
Bende geçen ay senin gibiydim kbb gitmedim çünkü geçti gibi fakat 5 senedir kulağımda boğukluk var onun için gittim hep bişey yok gayet temiz diyip geri yolladılar
Bir ay önce uğultuyla beraber normalin bir tık üstü seslere tahammülüm yoktu
Kulak zarım balon gibi şişip iniyor gibiydi aynı
Hatta bir gece sabaha kadar uyuyamamıştım sürekli balon gibi bişey bum bum diye şişip iniyor gibiydi
Bu aralar hafifledi ama neyin nesi bilmiyorum
Konuyu takipteyim 😀

Back
X