- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
Merhaba kızlar hayatimin en büyük derdi ile basbasayim. Psikolojim çok bozuk. 1 ay once sol kulağımın cinladigini farkettim ve doktora gittim. Temizlenmesi gerek dedi damla verdi kullandım. Kulağım zarar görmesin diye özel hastanede vakumla temizlettirdim. Internettende baktım kulak cinlamasina tedavisinin olmadığını öğrenince yıkıldım. Geçen akşam birden üşüme titreme mide bulantısı geldi beynime çıktı sanki sesler. Şuan hiçbir sesi kaldıramıyorum sürekli yatıp kendimi dinlemek istiyorum. Kendimi tuvalete odalara kapatip ellerimle kulaklarımı tıkayıp ses ordami diye kontrol ediyorum. Gerçekten varmı psikolojikmi anlayamıyorum. Galiba hastalık hastası oldum. Sanki kulaklarımı tikadigimda yok ama normal zamanda beynim ve kulaklarım çınlıyor gibi hissediyorum. Siz kulaklarınızı tikadiginizda size ses geliyormu? Acaba ben sessizliğin sesini mi duyuyorum. Doktora gittim kulaklarımda hiçbirşey yokmuş. Cumartesi nöroloji ye gidicem. Daha önce benim durumumda olup sürekli kendini dinleyeniniz oldumu nasıl asicam bunları yemekten içmekten kesildim.