Nerden başlasam bilemiyorum hanimlar yardim lütfen.kisaca anlatmaya calisiyim hemen.8yillik evliyim.2 cocugum var.eşim ilk hamileligimde beni 1degil tam 7- 8kadinla konusarak (ki bu onun soyledigi ve sadce telfon konusmalrni yakaladgim icin oyle )aldatti.ama kelimelrle anlatamycagim cok zor bunalim günler gecrdim gebeligimde.neyse bebek dogduktan 3 ay sonraya kadarda devam etti bu durum.sonra şiddetli tartsmlrmz oldu.yeminler etti birdaha beni aldatmiycagna.konuya geleyim bn ona güvenemiyorum.yani arada yakaldigim ufak yalanlar bile midemi okadar bulandiriyorki anlatamam.dedigim gibi bu aldatilmanin acisi hic bitiyo ve sanki yeniden yasayckmisim gbi korkuyorum.en son yasanan bi olayi anlatiyorum...esimi balkonda konusurken duydum hadi dedim kontrol etme msj seslrinide duydum.biraz zaman gecti dayanamdm ve telfona baktim baktimki ne msj var ne arama o saate ait.bn dayanamam hemrn celallendim kimdi diye badsadim sormaya skistrmya.bna dedigi bi siteye yardim icin nosunu yazmis ve bi bayan aramis yurt dsi no sundan.bnm duymadgmi düsünüp silmis yani sorun cikmasin dye.e tabi msjlrida sordum.onunda ayni siteden bi erkekten geldgni onuda sildgni soyledi ama bu arada yeminler ediyo aldatmiyom dye.ve iki gün gecti bu kezde demezmi kadinin önce mesaj atip sonra aradgni.dha öncede dedigim gbi yalandan gizli kapakli islerden midem bulanyo artik.bn hazmedemyrm bnden bsey gizlemesni ve dün baya bi siddetli tartisma kavgamz oldu.size sormak istedigim şu gercekten bn kiskanirim dyemi silmstir.yani bna gore nolursa olsun silmemeliydi en azindan arardim kimmis ögrenrdim.aramasamda o numara orda dururdu bilirdim bi daha ararsa vs.gercekten kafayi yemek üzereyim aldatilyomuyum bn yaaa...