Kafayı yemek üzereyim.

Hazalyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
107
21
68
Nerden başlasam bilemiyorum hanimlar yardim lütfen.kisaca anlatmaya calisiyim hemen.8yillik evliyim.2 cocugum var.eşim ilk hamileligimde beni 1degil tam 7- 8kadinla konusarak (ki bu onun soyledigi ve sadce telfon konusmalrni yakaladgim icin oyle )aldatti.ama kelimelrle anlatamycagim cok zor bunalim günler gecrdim gebeligimde.neyse bebek dogduktan 3 ay sonraya kadarda devam etti bu durum.sonra şiddetli tartsmlrmz oldu.yeminler etti birdaha beni aldatmiycagna.konuya geleyim bn ona güvenemiyorum.yani arada yakaldigim ufak yalanlar bile midemi okadar bulandiriyorki anlatamam.dedigim gibi bu aldatilmanin acisi hic bitiyo ve sanki yeniden yasayckmisim gbi korkuyorum.en son yasanan bi olayi anlatiyorum...esimi balkonda konusurken duydum hadi dedim kontrol etme msj seslrinide duydum.biraz zaman gecti dayanamdm ve telfona baktim baktimki ne msj var ne arama o saate ait.bn dayanamam hemrn celallendim kimdi diye badsadim sormaya skistrmya.bna dedigi bi siteye yardim icin nosunu yazmis ve bi bayan aramis yurt dsi no sundan.bnm duymadgmi düsünüp silmis yani sorun cikmasin dye.e tabi msjlrida sordum.onunda ayni siteden bi erkekten geldgni onuda sildgni soyledi ama bu arada yeminler ediyo aldatmiyom dye.ve iki gün gecti bu kezde demezmi kadinin önce mesaj atip sonra aradgni.dha öncede dedigim gbi yalandan gizli kapakli islerden midem bulanyo artik.bn hazmedemyrm bnden bsey gizlemesni ve dün baya bi siddetli tartisma kavgamz oldu.size sormak istedigim şu gercekten bn kiskanirim dyemi silmstir.yani bna gore nolursa olsun silmemeliydi en azindan arardim kimmis ögrenrdim.aramasamda o numara orda dururdu bilirdim bi daha ararsa vs.gercekten kafayi yemek üzereyim aldatilyomuyum bn yaaa...

Birincisinde hatalı eşiniz ikincisinde ortağınız üçüncüsünde hatalı sizsiniz
Kim ne yapabilir sizin için
çareniz mi var güvenmekten başka

Aldatma değil aldatmalar var ortada.

Ben yakalanıp da yemin etmeyeni, bir daha yapmıyacam diye söz vermeyenini hiç duymadım.

Ayak üstü hikaye yazıyor.

Ha 7-8 ha 17-18 yüzgöz olmuşsunuz.

sorunun cevabı ne duymak istediğine göre değişir.
için rahatlasın diye açtıysan konuyu sen kıskanıyorsun diye silmiştir.
doğruyu duymak istiyorsan külliyen yalan söylüyor eşin.
ancak bu neyi değiştir anlamadım güvenmediğin adamdan 2.çocuğuda yapmışsın.

Daha bize sormanız bile hata.size bu yaşattığı şeylerden sonra güvenmemeniz gayet doğal.gerçekten akıllanmış olsa pişman olsa düzelir ne olursa olsun yalan söylemezdi.

Elesirileri anliyorum.ilkinde aldatti ikinciyi yapmissin denilmis.disardan bakinca boyoe tabi.zaten bnde boyle düsünülcegi icin kimseye anlatamiyorumki kendimi.okadar cok sorunlarim varki kendmi caresz hissedyiyorum.iki cocukla bi macereya atilmk kolay degil güvenebilcek kimseniz yoksa.cok kez ölmeyi bile düsündüm.ama yapamam iste cocuklarim var benim.iyi olmak unutmk istiyorum paranoya yaptgmi düsünüyorum.sonra kiziyorum herkese neden bukadr caresz biraktilar bni dye ama dyemiyrm hic kimseye bsey.burda bile yazamycgm okadar cok sey varki....

Ailen arkanda durmaz mı?

En başından beri hatalı olan sensin.
7 8 kere aldatmış diyorsun nasıl bir mide var anlamadım.
2. Çocuğu da yapmışsın
Bir de haznedemiyorum demişsin.
Şaka mısın?

Ben sadece çocuklara üzüldüm

Gidemeyeceğini biliyor
2 dakika ağlayıp yalvarmak onun normal hayata devam etmesindeki araç, çişi geldiğinde uykudan uyanıp tuvalete gidip yeniden yatağa yatıp kaldığı yerden uykuya devam etmek gibi.
Sıradışı anlamı yok özürlerinin, küslük uzamasın, yemek pişsin, çocuklar ağlamasın, çamaşırlar yıkansın, nevresim deterjan koksun diye yerine getirdiği bir tür ritüel.

Acikca aldatiyor. Aldatma bir kisilik bozuklugudur. Yapip yapip da kabul edeni ya da itiraf edeni hic gormedim. Hepsi de yeminler eder ama aynen devam eder. Bu kez daha temkinli davranir. Belki ikinci telefonu bile vardir senin bilmedigin. Boylelerinin eve getirmedigi ikinci telefonlari bile oluyor.
Ben duzeleni gormedim. Sadece sizi sinir hastasi yapar o kadar.

Yorumlariniz icin saolun.gidebilcgim bi ailem olsaydi bunlari yasamams olurdum zaten.bn mi cok korkagim 2cocugumu alip yalnz bi düzen kurabilirmiyim bilemiyorum.

Esiniz buyuk bir ihtimalle size yalan soyluyor. Bir mesleginiz yok mu elinizden gelen bir is ?
Aileniz hayatta degil mi kimse size yardim edemez mi ? Boyle yasamak cok zor. Ev kendi eviniz mi ? Bosanirsaniz evden hak iddia edebilir misiniz? Esinizin isi iyiyse size ve cocuklara nafaka verebilir.
Umarim en kisa zaman da cozum bulursunuz .

İlk öğrendiğinde kapıyı vurup çıkmadığın için en büyük hata senin hadi güvenmeyi seçtin ki bir kere yapan hep yapacaktır bunu 'huylu huyundan vazgeçmez'..
Üstüne hatalarına devam edip ikinci çocuğu yapmışsın ne denir ki..
Söyledikleri ise saçma sapan seni susturmak için uydurduğu yalanlar.

Kimse sizi anlamıyor deil söylenenleri başka yere çekmeyin lütfen. Burada herkesin sana söylemeye çalıştığı bir deil yedi sekiz defa aldatilmissin guvenmiyorum diyosun bide üstüne ikinci çocuğu yapiyosun. Hiç mi mantıklı dusunmuyosunuz. Sineye cektiniz o sizin kararınız saygı duyarım laf etmem ama o ikinci çocuk en büyük hata.. şu durumda kimse burdan size yardım edemez zaten ya bırakıp gidiceksiniz yada imkanin yoksa böyle devam edeceksiniz malesef. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…