Kafayı yemek üzereyim...!

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
103
38
Sinirden ellerim titriyor eşimle tartıştık
Eşim popo düşkünüdür beni her anlamda begenir sever ilgilidir. Cinsel hayatımızda cok cok iyi fakat eşimi bi kere instgramda popo su acik bi yabanci mankene bakmıştı.

Az onceki olayda youtube ye girdim aşağıda reklamların hepsi ama hepsi popo kamera şakaları...bu ne diye kızdığımda bi kamera sakasi vardi girdim reklamlar cıkmış dedi ama inanmıyorum bir kere gitmeyle 100 tane ona benzer popo kamera sakasi cikarmi Allah askina bilen birisi yardim etsin..delirmek üzereyim

Bakinca ne oluyor ki? Ne halin varsa gör deyip keyfinize bakin

Popo düşkünlüğünü bu olayla mı keşfettiniz ? Yoksa daha önce başka yaşanmışlıklar da mı var ?

Aklımdan geceni yazarsam ban yerim bu nedenle sadece dikkatli olun diyorum.
Fazladan yorumum yok

Kadın şikayetçi bu durumdan belli ki..
Ne olmuş baktiysa diyorsunuz.
Yahu bu kadar popo düşkünü adam sokakta gördüğü her kıça afedersiniz zoomlar kendini.
Hiç normallestirmeyin şunu.
İnternetten izliyor diye masum gelmesin..
Gayette iğrenç bir durum.

Kadın şikayetçi bu durumdan belli ki..
Ne olmuş baktiysa diyorsunuz.
Yahu bu kadar popo düşkünü adam sokakta gördüğü her kıça afedersiniz zoomlar kendini.
Hiç normallestirmeyin şunu.
İnternetten izliyor diye masum gelmesin..
Gayette iğrenç bir durum.
Normallestiren insanlari gördükçe kendimden şüpheleniyorum

Adamin içinde varsa kendinizi de paralasaniz yapmasini engelleyemezsiniz.

Normalleştirmiyoruz da, sokakta g.te bakan adam sapiktir zaten. Şimdi YouTube da izliyor diye adamı sapiktir mi ilan edelim anlamadım.
Sokakta baktığını gormedim ama yalnizken ne yapiyor düşünmeye başladım

yangına körükle gitmek gibi olmasın ama youtube'da geçmiş kısmı var ordan izlenilmiş videoları görebiliyorsunuz.

Fetiş boyutuna geldiyse ya da o kadar hayatının merkezindeyse sıkıntı ama, beğendiği bir organ düşkünlüğü var sadece diyordanız, boşverin.

Back
X