Kafayı yemek üzereyim

gzdhkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
51
8
18
28
yumurtlama olmadan hamile olmam mümkün mü? Doğurganlığın olmadağı günlerde korunmalı ilişkim oldu. Yaklaşık 5 gündür kasıklarımda geçmeyen bir ağrı var 3-4 kere idrar 2 kere kan testi yaptım negatif ama son ilişkimden bir hafta geçti daha sonra

ben burda ellemeyle bile hamile olabilir miyim diyeni okudum sizinkide olabilir :))

Hiçbir zaman olasılık 0 değil, yumurtlama yoksa bile %5 olasılık var

Geç yumurtlamış ya da ayda iki sefer yumurtlamış olabilirsiniz başıma geldi çünkü

En son adetimin son günü birlikte olduk
Eğer regl periyodu kısa ise ve reglin son günlerinde ilişki olursa spermlerin 5 gün canlı kalabilmesi nedeniyle çok nadir de olsa gebelik oluşabilir. Ama oluşsaydı kanda gebelik çıkardı mutlaka

Eğer regl periyodu kısa ise ve reglin son günlerinde ilişki olursa spermlerin 5 gün canlı kalabilmesi nedeniyle çok nadir de olsa gebelik oluşabilir. Ama oluşsaydı kanda gebelik çıkardı mutlaka
Daha 7 gün oldu ama ilişkiye gireli

Biz korunduk ama
Ben korunmadık diye okumuşum pardon. Korunduysanız günü önemli değil zaten, hamile değilsinizdir. Ama yine de bilin yani. Doğurganlığın az olduğunu siz bilemezsiniz. Benim yumurtlama döneminde hafif akıntım ve ağrım olurdu. Gayet de düzenlidir, adetten 10-15 gün sonra olur hep. Ama demek ki adetin son günü de olabiliyormuş o risk.

Yumurtlamayı önceden bilemezsiniz. Her zaman risk var.

Bi de kanlı peçete koyanlar var, meme en azından daha tolare edilebilir

Korunmalı iliskide neden hamilelik olsun. Havalar bozuk usutmussunuzdur. (Tabi ilişkinin başından beri sağlam korunuyorsaniz, ve yırtılma delinme ,çıkma vs olmadıysa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…