• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek uzereyım!!

Canisi25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
32
-2
86
Hollanda
Gunaydig arkadaslar,

Ben 2,5 yillik evli bir bayanim. 15 aydir bebek istiyoruz. benim yasadigim ulkede 1 sene sonra hastaneye kontrole gidebiliyorsun. Ocakta esimle gittik ve suana kadar sonuclar iyi. Simdilik ikimizde de bir sorun oldugu gorunmuyor. Sadece zamanlamada sorun yasiyorsun galiba dedi doktor. Ben cok duzensiz adet oluyorumda bir turlu hesapliyamiyoruz. Neyse uzatmadan bu hafta sonu adet olup olmadigimi bekleyecem ve cumartesi/pazar eger olmazsa test yapabilirmisim. Gunler gecmiyor 1,5 haftadir hic doktora gitmedim. Beklemek cok zor geliyor. Her karnim agrisa af edersiniz tuvalate gidip kontrol ediyorum. Olmayan seyleri hayal ediyorum gibi geliyor bana. Hic bir hamilelik belirtisi yok gibi.. Lutfen yardim etin, ne yapayim??? Kafayi yemek uzereyim, Rabbime dualar ediyorum hayirlisini ver diye...
Bu arada aralik ayinda kayinpederimi vefat ettim, suan rabbim bize bir bebek nasip etse cok guzel olur. Cok zor gunler gecirdik.....

Saglicakla kalin.... Yorumlarinizi bekliyorum...

canım allah inşallah dualarını duyar ve hayırlısyla bir evlat sahibi olursun.. beklemekten başka çare yok ..kafanı bunlarla mesgul etmemeye çalış. internette oyunlar vs oyna, aklınızı uzaklaştıracak mesgaliyetler bul kendine.. umarım hamilesindir..

zaten adet ve hamilelik belirtileri aynıymış diye duymuştum.. korkma adetmi olacağım diye..

güzelim bu kadar kasma kendini daha 2,5 yıl olmuş evleneli
burda cevrede ne insanlar var 15 20 senedir bu hayali kuran
herşeyde bi hayır vardır diye düşün.
Rabbim bilir en doğru zamanı.
Sen pes etme dile iste dua et sabır et herşey güzel olur.
Psikolojini bozma,kendini kasma rahat ol
Allahım gönlüne göre versin herkesin a.s.

Sevgili Canisi,

Ne kadar kafana takarsan, o kadar adetin duzensiz olur

Soyle bir rahat ol, oluruna birak. Stres, hamile kalmayi zaten onluyor, bu tur sorunlari yasayan çok arkadasimiz oldu.
Rabbim ne zaman kismet ederse, o zaman olsun de
Hayirlis saglikli evatlar nasip etsin diye dua et sadece

Illa ki bir gun sanada kismet edecek...Zaten sorun yokmus, sadece zamanlamayi tutturamiyormussunuz, iste ne guzel...Stres yapma, kafaya bu kadar takma
Rahat ol, bak sonra nasil kaliyorsun, insallah

stres de gebeliği geciktirirmiş arkadaşım. hem doktor soyleyebileceği en güzel şeyi soylemiş. günleri tutturamadığınız için olmuyormuş. şükret ki başka fiziksel sorununuz yok. kafaya takmamaya çalış. biliyorum beklemek çok bunaltıcı ama umutlu ol.

canım stres ve üzüntüde bunu tetiklemiş bellı ki ama günlerı takıp etmek zorundasın en aznıdan biryere yaz telfonuna kaydet bişi yap yani...

hakilsiniz stresten uzak durmam alzim dusunmemem lazim ama olmuyor iste. Aklimdan hic cikmiyor. Allah herkezin yardimcisi olsun....
Esim bu ay duyacagimiz en iyi seyi duyduk diyor, sorun olmadigi icin cok seviniyoruz.....

evlendikten sonra adet düzensizliğine bebek arıyo derler bilmem hiç duydunuzmu
bebek aradığı için adet düzensizliği olurmuş güya...bunu bilmem doğrumudur ama
stresin gebeliği engellediğini biliyorum ne kadar kafaya takarsanız o kadar stres yaparsınız
oluruna bırakın kasmayın takmayın bu kadar
zaten sağlılıymışsınız bebişiniz ne zaman gelmek isterse gelir zaten
ALLAHım hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin tüm istiyenlere

herhangibir sorun yoksa sağlıkla ilgili o zaman herşeyi oluruna bırakmak lazım bence..sürekli acaba hamilemiyim , yoksa değilmiyim ,eyvah yine değilim ne yapacaz derseniz stresten zaten hamile kalamazsınız ki..yumurtlama gününü hesaplayan aletler var onlardan alın bir tane

canım benim adet düzensizliği olanların hamile kalma olasılığı daha yüksek diye bi yerde okumuştum
benimde adetlerim düzensiz bizde bebiş istiyoruz
tedaviyi bıraktık rabbimden bekliyoruz
sadece adetin bittikten sonra günaşırı düzenli birlikte olmaya gayret et eşinle
birde incir kürü var denemek istersen googleden araştır cnm ibrahim saraçoğlu incir kürü yaz çıkar

ayrıca stres yaparsan işin daha zor biraz pozitif ol herşeyin hayırlısını versin rabbim

canım kendini biraz rahat bıraksan
aklında kurmasan stresi kaldırsan
herşey daha rahat olur
ikinizde de sorun yoksa stres yapma denemeye devam
Allah yardımcın olsun

Hiç üüzlme canım benim
Stres çok önemli Maalesef.
İnşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına zamanı geldiğinde.

cnm sen bence stresten kafaya takmakdan hamile kalamıyosun bu kadar üstüne düşmee
olayı gidişatına bırak ve sorun gibi görmee bak o zaman ne kadar cabuk hamile kalcan
bu düzensizliginde hep bundan kafaya takıyon stres stress sonuc buu
ALLAH isteyen herkese versin inşallah

Canim arkadasim bende hollandada yasiyorum. Burda istedigim zaman doktora gidebiliyorum 1 yili beklemem gerekmiyor. Istersen bir doktorunla yine gorus.

Allah sanada cocuk nasip eder insallah. Allah sabir versin

Back
X