Kafayı yemek üzereyim........

PembeKelebek

Kelebeğim YOLDA ....
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
10.760
0
206
Diğer
Selam arkadaşlar ......... dün bütün gece ağladımm....... sebebi annem benim annem şeker hastası ve dün gece fenalaşmış suratı falan uyuşmuş öle dedi gece yalvardım rabbime kadın tam rahata erdi hasta dayanamıyorum artık bunları yazarken bile gözümden yaşlar akıyo o gözümüzün önünde eriyip giderken biz bişey yapamıyoruz......................senağlamasenağlama

Canım benim üzülmeyin. Şeker hastalığı dikkat edilirse kontrol altında tutulabilinecek bir hastalık.
Benim Teyzem de şeker hastası. Okadar yüksekti ki ilk başlarda gözlerine vurmuştu. hergün insülin iğnesi vuruluyordu. Zamanla tabi sıkı bir kontrolle şimdi kontrol altında. Doktor iğneleri kesti ilaca başladı. Sizin de iyi olacak. Çok geçmiş olsun...Veee unutma her hastalıkta olduğu gibi bu hastalıkta da moral çok önemlidir.

bende melekberkeye katılıyorum
şeker hastalığı kontrol edilebilecek bir hastalık...sen de kendini böyle üzersen anneciğin daha çok üzülür..sen ona destek ol...yanında olduğunu hissettir..allah acil şifalar versin.

çok teşekkürler arkadaşlar morel demişsiniz sorumsuz bi babam var benim asıl sebep odur zaten hastalığına bıktı artık kadın eriyo günden güne sırf babasız kalmayalı diye çekti yıllar boyu nefretim dağ gibi oldu ona geçen 1 gün eve gelmemiş kadın uyuyamamış bende dedim 50 yaşına geldin yeter artık deidm kan kusturdun bize annnem hasta azcık toparla kendini anneme bişey olursa kaçacak delik ara dedim ............. çok üzülüyorum çokkkkkkkkk ve tekrar tekrar anladım ki bi kişide aile terbiyesi çok önemli........

Bizim sülalede var şeker hastalığı. teyzelerim, dayılarım, annem, büyükbabam, anneannem hepsi şeker hastası. Bende bekliyorum ileriki yaşlarda kuvvetle muhtemel şeker hastası olucam. genetik çünkü.
Şeker hastalığında en önemli nokta kendine dikkat edeceksin. yediklerine içtiklerine, strese, soluduğun havaya bile. Annem 10 senedir şeker hastası çok şükür iyi değerleri. Ama dediğim gibi tamamen kendine bakmayla alakalı.

çok geçmiş olsun sen annenin yanında değilmisin şuan onun destek ve morele ihtiyacı vardır yanında olun

Geçmiş olsun canımm
bu zamanda elini sallasan şeker hastasına çarpıyor. ufacık çocuklar bile şeker hastalığından yakınıyorlar.
bu hastalığın ilacı yediklerine dikkat etmek, kilo almamak, üzülmemek, ilaçlarını düzenli kullanmak..
bunları yapabiliyorsa inan kendini daha iyi hisseder.
ama bunlar mümkün değil dersen bütün iş size düşüyor annenin üzülmemesi için elinden geleni yapmalısın. böyle ani şeker yükselmelerinde ne yapabileceğini sormalısın doktorlara.. bi şeker aleti edinmeli hergün ölçüp takip etmelisin..
Derdini veren Allah dermenını da verir... Yine çok geçmiş olsun :teselli:

çok geçmiş olsun sen annenin yanında değilmisin şuan onun destek ve morele ihtiyacı vardır yanında olun

ben evliyim bunun için sürekli yanında olamıyorum ama ömrümden ömür gidiyo......................bıktım artık yemin ederim ağlamaktan canım çıktı ona bişey olursa ben naparım..............senağlamasenağlama

Canım benim çok geçmişler olsun.
Hep derler ki en sağlıklı hastalık şekerdir, ama dikkat edersen.
ınşallah tekrarlamaz böyle rahatsızlıklar :teselli:

canım her hastalıgın absı moral bunu unutma .ve seker hastalıgı brcok arkadasın dedıgı gıbı kontrol edılen bır hastalık.kendını bu kadar uzme senın bu kadar uzuldugunu hıssederse anancıgın perısan olur annenın yanında olmalısın .bol bol dua et ve mümkün oldugunca moralını yuksek tut kendınınde annenınde

çok saolun kızlar ama elimde değil hep aklıma geliyo o kadarzayıfladıki şekerden dolayı yüremiyorum dermanım yok diyo o öle dedikçe ben mutfaga geçip hıçkıra hıçkıra ağlıyorymmmmmmmmmmmmm o benim herşeyimmm rabbime yalvardım hep onu benden alma yaşayamam ondan önceki akşam gözleri doldu çektirme rabbim nolur dedi abim ben kardeşim hep beraber ağladık dayanamıyorum gerçekten

canım benim de annem 17 yıldır şeker hastası. ilk zamanlarda bizde kabullenemedik. birden annem zayıfladı. ama artık annem de biz de şeker hastalığıyla yaşamayı öğrendik. annen kendine dikkat ettikçe inan ki daha sağlıklı olacak. bu nedenle fazla yıpratma kendini. üzülmeni anlıyorum ama sonra sen de annen de şeker hastalağıyla yaşamayı öğreneceksiniz. bence seni en çok üzen babanın tavırları.

canım benim de annem 17 yıldır şeker hastası. ilk zamanlarda bizde kabullenemedik. birden annem zayıfladı. ama artık annem de biz de şeker hastalığıyla yaşamayı öğrendik. annen kendine dikkat ettikçe inan ki daha sağlıklı olacak. bu nedenle fazla yıpratma kendini. üzülmeni anlıyorum ama sonra sen de annen de şeker hastalağıyla yaşamayı öğreneceksiniz. bence seni en çok üzen babanın tavırları.

belkide haklısın canım o evden gittim ama aklım hep annemde...............senağlama

annen yediğini,içtiğine dikkat etmeli..o zaman emin olki bu rahatsızlık kontrol altına alınır..
vücut ruhla bütündür..belki babannında hatalarının etkisi vardır annein rahatsızlıkğında ama elden gelen
dikkat etmek,biraz vurdumduymaz olmak.

Back
X