Kafayı yemek üzereyim

deryasoysal1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
32
10
3
35
arkadaşlar kan tahlilimi bugun yine yaptırdım 8.59 olan değerim bugun 51 çıktı fakat idrar testide yaptım meraktan ikinci çizgi nasıl çıkacak diye tek çizgi çıkıyor ya erken gebelikte yaptım normalde yaptım çıkmıyor neden sizce

Onemli olan beta hcg dir ilk onda belli olur zaten idrari vermene bile hic gerek yokki bu benim düşüncem tabi gebelik var sonuçta

Onemli olan beta hcg dir ilk onda belli olur zaten idrari vermene bile hic gerek yokki bu benim düşüncem tabi gebelik var sonuçta

Doğru cnm ama bir yerde okudum idrarde ikinci test koyulaşırsa değerlerin artıyor dediler kimyasal olmadığını anlamak için yaparlarmış hergün bende bugun çıkmadı kafam takıldı

arkadaşlar kan tahlilimi bugun yine yaptırdım 8.59 olan değerim bugun 51 çıktı fakat idrar testide yaptım meraktan ikinci çizgi nasıl çıkacak diye tek çizgi çıkıyor ya erken gebelikte yaptım normalde yaptım çıkmıyor neden sizce

Henüz idrara geçmemiş olabilir önemli olan kanda yükselmesi ilerleyen zamanlarda idrarda geçer diye biliyorum

Benim erken gebelik testim çift çizgi çıktığında beta hcg değerim 82,7 idi canım. 51 i henüz idrar testi algılayamıyor olabilir. Yüksek ihtimal yarın ya da sonraki gün yaparsan çift çizgi çıkacaktır.

Benim değerim ilk ölçtürdüğümde adet 4 gün geçmişti 630 çıkmıştı ve ona rağmen idrarda baya silikti

Bazen hcg gec salgilanabiliyor. Benim 19 gun gecikmemde pozitifi yeni gormus ve doktor bebegin 6 haftalik oldugunu soylemisti. Deger de baya yuksekti ama testte cikmiyordu.

Adet günün kaç gün geçti canım?

Back
X