• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yesemm yeridirr böyle dengesiz görmedim ben!

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Beni terkeden insan soğudum,anlaşamadık,bişi hissetmiyorum bahaneleriyle benden ayrılan ve benim o kadar üzülmeme neden olan insan dün ben uyurken beni aramış arkadaşının numarasından ben arkadaşından aradığını biliyordum ama aramışsınız diye mesaj cektim 1 saat sonra aramasının numara kayıtlı degıl misali hemen cevap verdi ben çağatay diye 10 dk sonra ben yazdım aramışsın diye ve cevap yok saat 9dan berii akşam.. bu ne yapmaya calıştı ben anlamadımmmmm ve daha çok sinirlendirdi beni!

tatlım umrun olmasın öylesi bir adam
mesaj çağrı arama falan yapma
o döner seni arar yine
sessiz kalan sen ol
unutma kaçan kovalanır
:34:

seni sinirlendirmeye çalışmış ve başarılı da olmuş.

ama o şu an bunun farkında değil. belli etmemeye çalış.

hiç ilgilenmiyormuş gibi yap. hiç pas verme.

Heyecan arıyor galiba.. Yada ne haldesin görmek istiyor olabilir.. Merakındandır..
Hiç bi şekilde arama, mesaj atma.
Müsait olduğun bi anda ararsa, açarsın.
Görmedim, duymadım, şurdaydım, burdaydım deme. İşine nasıl geliyorsa öyle yap.
Minnette bulunma hiç.
Boşveeerrrrr:34:

Heyecan arıyor galiba.. Yada ne haldesin görmek istiyor olabilir.. Merakındandır..
Hiç bi şekilde arama, mesaj atma.
Müsait olduğun bi anda ararsa, açarsın.
Görmedim, duymadım, şurdaydım, burdaydım deme. İşine nasıl geliyorsa öyle yap.
Minnette bulunma hiç.
Boşveeerrrrr:34:

sevdiğim insanın aramasını beklerken aradığı gün neden böyle yaptığını umursamamak elde değil boşverilmiyor işte.

Beni terkeden insan soğudum,anlaşamadık,bişi hissetmiyorum bahaneleriyle benden ayrılan ve benim o kadar üzülmeme neden olan insan dün ben uyurken beni aramış arkadaşının numarasından ben arkadaşından aradığını biliyordum ama aramışsınız diye mesaj cektim 1 saat sonra aramasının numara kayıtlı degıl misali hemen cevap verdi ben çağatay diye 10 dk sonra ben yazdım aramışsın diye ve cevap yok saat 9dan berii akşam.. bu ne yapmaya calıştı ben anlamadımmmmm ve daha çok sinirlendirdi beni!

sende msj at
benı aramanı ıstemıyorum
hayatımda biri var de..

Kızlar hep ndn aradi snra cevap yazmadi diye aklımda sorulatq var cok merak ediyorum arkadasını arayıp sorsam mı diyn dusunuyorum ne yapmalıyim sizce

Kızlar hep ndn aradi snra cevap yazmadi diye aklımda sorulatq var cok merak ediyorum arkadasını arayıp sorsam mı diyn dusunuyorum ne yapmalıyim sizce

Sakın bir şey yapma canım eğer seninle olmak için aramış olsa mesaj attığında arardı seni. Arayıp sonra hiç bir şey yapmamasının nedeni senin onu arayıp egosunu şişirmek istemesi. Sakın onun egosunu şişirme.

Back
X