• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yicem artık:SS

kubrat1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
33
0
86
Ankara
herşey normal ama 11 aydır olmuyor olmuyor olmuyor:S takma diyorlar stres yapma diyorlar adet oldugum her ay bunun mümkün olmadıgını kimseye anlamıyor.. 2 kez klomen pregnyl tedavisi sayısını hatrlamadıgım yumurta takiplei.. heleki etrafımda bi dünya hamile varken takmamamak mı:S

herşey normal ama 11 aydır olmuyor olmuyor olmuyor:S takma diyorlar stres yapma diyorlar adet oldugum her ay bunun mümkün olmadıgını kimseye anlamıyor.. 2 kez klomen pregnyl tedavisi sayısını hatrlamadıgım yumurta takiplei.. heleki etrafımda bi dünya hamile varken takmamamak mı:S

Cnm oncelikle sabır diliyorum. Benim hersey normalken 2 sene olmadı. Dogal yollada hamile kaldım. 2 sene sonra.Sadece sabrlı ol zor biliyorum ama en azindan dene bebegin sana gelmak icin dogru zamani bekliyo hepsi bu..

öncelikle seni çok iyi anlıyorum, ama senin daha 11 ay olmuş, bir sene bile değil.

Sen acele ettikçe, sadece kendini yıpratıyorsun,

Ama süreci hızlandırmıyorsun maalesef. (tecrübe konuşuyor)

Sabırlı olmayı öğreneceğiz, beklemeyi ve şükretmeyi öğreneceğiz.

Benim 30 aydır yani iki buçuk senedir olmuyor.

Evet yoruldum, ama artık alıştım, eskisi gibi üzülmüyorum, adetim geldiğinde takmıyorum, ağlamıyorum...

ve ister istemez çocuklu ve hamile olanlarla iletişimimi azalttım, kendimi işe verdim...

çünkü anladım ki bu yasımla sonunda hem evliliğime zarar verecem hem de kendim tükeneceğim bu dert uğruna.

Hiç birşey de sağlığımızdan daha önemli değil.

10 senedir 14 senedir çocuğu olmayanlar var

onlar napsın?

slm canım.bende evliliğimin 11. ayında hamile kaldım.ilk ay tek korunmuştuk.pco olduğum için korunmayı bıraktık ama ancak 10 ay sonra ve klomen kullanarak hamile kaldım.gerçekten gebe kalmamayı sağlayan en büyük şey stres.bi kere şöyle düşün RABBİMİN gücü yetmez mi hemen çocuk sahibi etmeye.ne biliyorsun belki senin hakkında hayırlısıda budur.yumurta takibi yaptırarak kendinde her ay hamilelik belirtisi arayarak daha çok üzülüyorsun.Meryem anamız sanki evlimiydiki hamile kaldı Rabbim istedi ve oldu.HZ. Yahya yı cebrail as müjdelerken annesi yaşlı ve kısır değilmiydi? ve yine RABBİM istedi ve oldu. gün takiplerinden vazgeç oluruna bırak.nasipte ne zaman varsa o zaman olacağına inan. en çok istediğin şeyle imtihan olursun hep.unutma...en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle

Merhaba ...
sen neden bahsedıyorsun arkadasım ALLAH aşkına 11 ay ne ki...... ben dolu dolu 3 yıldır ıstıyorum ama olmuyor gezmedıgım doktor kalmadı hepı anlasmıs gıbı sebepsız deyıp gecırdıler . sen daha sımdıden kendını boyle strese sokarsan ohooooo cok yıpranırsın. üstelık sana sebepsız tanısı bıle konmaz bence . Tup bebek merkezlerıne bıle gıtmen ıcın bıle en az 1,5 senelık evlı olman lazım . Hormon tahlıllerı (3.gün ve 21.gün) bunlar yapıldı mı? Eşinin sperm testleri yapıldı mı? Rahim filmin çekildi mi) hersyeden en onemlısı stres yapmıcaksın kafaya takmıcaksın ... bu başlı başına bır stres faktoru olmayaşının ne kadar zor oldugunu ıstersen ben sana anlatırım burdan ama su forumlarda 10- 15 senedır bekleyenler var o yuzden 11 ay derken bıraz dusun . ALLAH neyı bıze reva gorurse bız onu yasarız .ha sen yapılması gerekenlerı yap ama takdır herzmana O'nun dur.

ben ıkı aşılama aralıklarla 3'er Ay yumurtlama takıbı gordum ne otlar ıcmedım ne haplar ne ıgneler....karı koca ılacları ılıskıde yok bacak kaldır yok testi koy yok amuda kalk yok ılıskı sonrası esım bacaklarımdan tutup camasır sılker gıbımı sılkmedı.ohoooo :)))))))))))))))))) ne sacmalıklar . sımdı bıraktım artık olmuyor dıyorum Rabbım ne zaman ısterse o zaman vercektır elbet yada vermıcek bununla yasamayı ogrendım hernekadar bır Hamıle yada Bebek gorunce uzulsemde ınan elden bırsey gelmıyor. Insallah sen bızler gıbı bu kadar uzun süre beklemezsın tez zamanda göbişin kocaman olur bebegıne kavusursun.ALLAH'ım ısteyen kımseyı arattırmasın tez zamanda kucaklarını doldursun

Back
X