kafayı yıcem az kaldı hamilemiyim acaba yardım edın

atiiye

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
16
0
16
Denizli
adetimi 5 qun qectı hic bir adet belirtim yok.adetımı 3 gun gecınde test yaptım tek cizgi 5 ci gun yanı sabah gene test yaptım gene tek cizgi ama adetım hala gelmedı ve en ufak bı adet belırtım yok.sankı hıc adetım gelmıyecek gıbı hıssedıyorum ama testlerde hep tek cizgi cıkıyor acaba hamıle olabılırmıyım.

gec döllenme olunça idrar testleri gôstermyorum 10gun gectkten snra gösteriyorum hc gecıkmen olmuyosa hamilesindir kanda baktır kesin cıkar yakınlardakı saglık ocana gideblrsn

canım adetini 5 gun geçti çıkardı idar testinde. eğer emin olmak istiyorsan kan tahlili yaptır derim ama bende klomen kullanıyorum 2 aydır gecen ay 2 gun geciktim ve inan bana hiç ama hiç belirtim olmadan önce kahverengi derken birden hastalandım. ama dilerim sen hamilesindir canım.

slm kızlar gecen aykı hüsrandan sonra bu ay adet zamanı geldı cattı adetım geldı ama cok az bugun bugun 4 gunu ama gunde bır ıkı damla gelıyor etrafımdakılere soyledıgımde hamılesındır dıyorlar ama test yapmaya korkuyorum aranızda böyle olanlar oldumu napmalıyım kızlar

Canım hamileysen yerleşme kanaması olabilir ama 5 gün geçmiş, idrar testinde çıkmış olması gerekirdi çoktan. Sen yine de bi kan testi yaptır bence.

hiç umudum yoq aslında rahım fılmı cekılecem adetım bıtınce buqun hastaneyı aradım onlarda hamıle olabılırsın dedıler ne
yapcam bılmıorum..

Farklı bir marka test alıp yapıp koysana resmi canım bakalım bidaha ama bak çok stres yaparsan ondanda gelmeyebilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Farklı bir marka test alıp yapıp koysana resmi canım bakalım bidaha ama bak çok stres yaparsan ondanda gelmeyebilir

Canm suan kanamam var ama damla damla ve hiç umudum yoq qebelıkle alakalı zaten adet bıtımınde rahım fılmı cekılecektım de
etrafımdakıler aklımı karıstırdı. adetımın basladıqı qunden ıtıbaren damla damla gelıyor. koyu kahverengı renkte damla damla gelıyor etrafımdakıler hamıle olabılecegımı soyluyor ama kendımde test yaptıracak guc bulamıyorum.

Sen bilirsin canım bizimki burada sadece bir tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…