Kafayı yicem az kaldı...

Psikolojik Deliii

Biz seni görmeden sevdik.Ya Resûlullah🌹
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
5.789
18.830
198
Geçenlerde konu actim.yavru kediyle alakalı. Kapinin önünden ayrılmıyor bir türlü gitmiyor yani.. derdim bu değil ... Asıl derdim elti kişisi. Aile binasında oturuyoruz. Dip dibe kapilarimiz, yavrucak kapima geldiğinden beri, her kapıya, bakkala, bilmm nereye çıkışında mesaj atıyor ya da sesleniyo. Kediyi tutsana diye... Bugün artık dayanamayıp söylendim. Bir insan bu kadar korkar mı küçücük hayvandan... Allahım yaa delircem. Az önce de mesaj atmış bi yere cikacak, bak şuna diye. Nöbet tutayim istersen dedim. Uzaklaştır diyo bana... buraya yazarken yine çağırdı evine girmiş. Kavga ettik. Vicdanın kabul ediyorsa götür dedim.ortak alanmis istemiyorum dedi,bende ortak alansa kalabilir dedim... offff aldim eve her yeri gezdi etti. Kedim de peşinde. 2yasindaki kizimda. Eşim istemedi ama. Çıkarttım kapıya koydum. Yaa sabah uzaklastirirsa.. nasıl ikna edicem bilmiyorum. Şuan ağlıyorum çünkü onu çok istiyorum galiba...:KK61:

Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama böyle sokakta bulduğu, kapısına gelen kedileri sahiplenen arkadaşlarımın başına hep güzel olaylar geldi. Mesela sokakta bir başına bulduğu bir kediyi sahiplenen yıllardır işsiz arkadaşım kurumsal bir firmada iş sahibi oldu. Bir başkası kapısındaki kediyi sahiplenip nasıl bakacağını öğrenmek için Facebook gruplarından birine üye oldu ve orada mesajlaştığı çocukla sevgili oldu. Belki bu kedi de sizin uğurunuzdur. :) Eltinizden çekinip atmayın sokağa yazık. Eşinizi de ikna edebilirsiniz.

Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama böyle sokakta bulduğu, kapısına gelen kedileri sahiplenen arkadaşlarımın başına hep güzel olaylar geldi. Mesela sokakta bir başına bulduğu bir kediyi sahiplenen yıllardır işsiz arkadaşım kurumsal bir firmada iş sahibi oldu. Bir başkası kapısındaki kediyi sahiplenip nasıl bakacağını öğrenmek için Facebook gruplarından birine üye oldu ve orada mesajlaştığı çocukla sevgili oldu. Belki bu kedi de sizin uğurunuzdur. :) Eltinizden çekinip atmayın sokağa yazık. Eşinizi de ikna edebilirsiniz.
Eltimden cekinmem zaten biraz cazgır tarafim var.. bende inanıyorum. Ben 9sene sonra anne oldum.İlk kedi aldığımda sokak kedisiydi 5senedir bizimle. Allahım bizi odullendirdi. Evlat sahibi yaptı.. binaya o kadar kedi geldi gitti ilk defa bu böyle çıktı..

Eltimden cekinmem zaten biraz cazgır tarafim var.. bende inanıyorum. Ben 9sene sonra anne oldum.İlk kedi aldığımda sokak kedisiydi 5senedir bizimle. Allahım bizi odullendirdi. Evlat sahibi yaptı.. binaya o kadar kedi geldi gitti ilk defa bu böyle çıktı..

Ne güzel, belki bu da başka bir kısmetle gelecektir. Bunu da sahiplenin zaten bir kediniz daha varmış, birlikte anlaşırlar. Bir de beybitoş var oh mis tam aile saadeti. :)

Ne güzel, belki bu da başka bir kısmetle gelecektir. Bunu da sahiplenin zaten bir kediniz daha varmış, birlikte anlaşırlar. Bir de beybitoş var oh mis tam aile saadeti. :)
Eşimi ikna edebilsem.. o çıkar dedikce gözünün içine bakıyorum. Aglicami anladığı için bakmadı yüzüme... inşaallah kabul eder..

Eşimi ikna edebilsem.. o çıkar dedikce gözünün içine bakıyorum. Aglicami anladığı için bakmadı yüzüme... inşaallah kabul eder..

Benim örneklerimi bir arkadaşınızdan duymuş gibi anlatabilirsiniz, bebek sahibi olmanızı anlatabilirsiniz. Hem de bu soğukta yani yazık kapınıza kadar gelmiş, bazı şeyler tesadüf olamaz. :)

Yaa ben hayvan çok severim ama asla dokunamam inanılmaz bi fobim var.. yurtdışında kaldığım dönem ev arkadaşımın kedisi vardı benim için de iyi olur diye kabul ettim ama mümkün değil ne tuvalete gidebildim ne odamdan çıkabildim gece kapımı kitleyip yatıyodum sanki hayvan kapımı açıp odaya gircek... yani gerçekten ciddi korkusu olabilir hemen kavga etmeseydiniz keşke. Hayvanlardan korkmak onları sevmediğin önemsemediğin anlamına gelmez üşümesin karnı hep tok olsun ama bana dokunacağı fikri bile aklımı oynatmama yetiyo malesef :( ki küçükken köpeğim vardı yerlerde debelenirdik ona araba çarptı ve malesef öldü ondan sonra tüm hayvanlara dokunursam zarar vericekmişim geliyo ya da o bana zarar vercek gibi.. konuyla alakasız biraz ama keşke yenebilsem şu durumu :(

Gercekten geri cevirmemek lazım. :) bir kedi gelmişti bizede yeni dogum yapmis betonun ustune. Yavrular oraya buraya dagilmis yavrucaklar. Bende karton koliden ev yaptim butun bebeleri topladim icine ve girişe aldim. Anne kediyede hep mamasini koydum disarda yemek aramasin emziriyordu. 1 ay gecti gecmedi eşim çok çok daha iyi bir is teklifi almisti ustelik basvurmadigimiz biyerdi. :)

Zorluğu illa ki oluyor ama. Kızım o kadar seviyo kii, sevgisinden bunaltio artık.. oglusum diye diye peşinde sürekli..
oy minosum yerim kucuk yasta arkdas yapmis. ay bizim bahceyede giriyor yavru kediler cok korkuyorum cikarmaya bile esime kaynanama cikartiyorum ne guzel siz evde bakayorsunuz

Benim de kedi fobim var ve bunu sadece kedi fobisi olan kişiler anlayabilir. Eltiniz o kediden nefret etmiyor, sadece korkuyor ki sizin korktuğunuz bir hayvan yok mu? Mesela yılan, fare, akrep vs. siz onları gördüğünüzde ne hissediyorsanız eltiniz de kediyi görünce onu hissediyor. Ben sokakta aniden kedi görünce kendimi yola atıyorum mesela istemsiz, bir kaç defa gelen arabanın önüne atladım, hızla gelen arabadan bile daha az korkmuştum düşünün. O kediyi görmek eltiniz için eziyet şu anda. Çok istiyorsanız evinize alın derim.

Yaa ben hayvan çok severim ama asla dokunamam inanılmaz bi fobim var.. yurtdışında kaldığım dönem ev arkadaşımın kedisi vardı benim için de iyi olur diye kabul ettim ama mümkün değil ne tuvalete gidebildim ne odamdan çıkabildim gece kapımı kitleyip yatıyodum sanki hayvan kapımı açıp odaya gircek... yani gerçekten ciddi korkusu olabilir hemen kavga etmeseydiniz keşke. Hayvanlardan korkmak onları sevmediğin önemsemediğin anlamına gelmez üşümesin karnı hep tok olsun ama bana dokunacağı fikri bile aklımı oynatmama yetiyo malesef :KK43: ki küçükken köpeğim vardı yerlerde debelenirdik ona araba çarptı ve malesef öldü ondan sonra tüm hayvanlara dokunursam zarar vericekmişim geliyo ya da o bana zarar vercek gibi.. konuyla alakasız biraz ama keşke yenebilsem şu durumu :KK43:
Hemen kavga etmedim ki.. kaç gündür doldum artık. Bir o değil ki çocuklari da aynı.. . Benim kedime de aynı tepki evime gelince çığlık çığlığa hepsi.. oglumda çok uysaldır yaklaşmaz etmez.. zaten söyledim korkabilirsin normal ama civkini çıkarmanın ne anlamı var. Uzaklastircam deyince cildirdimm. Ailesi bahçede diyorum. Banane diyo. Allah dedim bi seni bi de evlatlarıni can olarak yaratmış sanki dedim.. hakliymis gibi cevap verince tutamadım artık..

Bende malesef korkuyorum kedilerden,korkuyorum diyede sevmiyor değilim ,dokunamam bana kuyruğu deyse havaya sıçrar zıplarım çığlık atarım ,size tuhaf geliyor ama bana bir kaplan gibi geliyor,elde olan bir şey değil,hatta hızlı hareket eden civcivden bile bir anlık refleksle sıçrarım ,eltinz korkuyor olabilir .apartman ortak alan bana ne ben istiyorum binada kedi beslerim diyemezsiniz,evinizdd bakmslısınız

Back
X