- 27 Nisan 2012
- 15.895
- 19.237
- 498
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
Yaa ben hayvan çok severim ama asla dokunamam inanılmaz bi fobim var.. yurtdışında kaldığım dönem ev arkadaşımın kedisi vardı benim için de iyi olur diye kabul ettim ama mümkün değil ne tuvalete gidebildim ne odamdan çıkabildim gece kapımı kitleyip yatıyodum sanki hayvan kapımı açıp odaya gircek... yani gerçekten ciddi korkusu olabilir hemen kavga etmeseydiniz keşke. Hayvanlardan korkmak onları sevmediğin önemsemediğin anlamına gelmez üşümesin karnı hep tok olsun ama bana dokunacağı fikri bile aklımı oynatmama yetiyo malesefki küçükken köpeğim vardı yerlerde debelenirdik ona araba çarptı ve malesef öldü ondan sonra tüm hayvanlara dokunursam zarar vericekmişim geliyo ya da o bana zarar vercek gibi.. konuyla alakasız biraz ama keşke yenebilsem şu durumu
![]()
Benim de kedi fobim var ve bunu sadece kedi fobisi olan kişiler anlayabilir. Eltiniz o kediden nefret etmiyor, sadece korkuyor ki sizin korktuğunuz bir hayvan yok mu? Mesela yılan, fare, akrep vs. siz onları gördüğünüzde ne hissediyorsanız eltiniz de kediyi görünce onu hissediyor. Ben sokakta aniden kedi görünce kendimi yola atıyorum mesela istemsiz, bir kaç defa gelen arabanın önüne atladım, hızla gelen arabadan bile daha az korkmuştum düşünün. O kediyi görmek eltiniz için eziyet şu anda. Çok istiyorsanız evinize alın derim.
+1 malesef bende böyleyim
seviyorum kedileri hayvanları ama dokunamam dokunmasın
anlıyorum eltinizi.. benim de komşum kedi vs beslese kovala başını bekle diye söylerim
elde değil bayılacak gibi oluyorum