allah allaaah
heves etmiştir kadıncağız.Belki de menapoz psikolojisine girmiş,artık kendini çekici hissetmemeye başlamıştır.Böyle doyuruyodur içindeki yetersizlik duygusunu..
"6 ayda bir geliyo babam ona almamıştır" cümlen de bi tuhaf.Adam altı ayda bi geliyo diye paçalı donla mı çıksın karşısına??
Belki de yeni bi çamaşırcı bulmuştur,ya da indirimden almıştır.Geçen pentiye %70 indirim geldiğinde bende bissürü ihtiyacım olmayan şey aldım :)
Yaşın belki küçük,o yüzden anlamlandıramamış olabilirsin ama kadınlar kendilerini mutlu etmek için de minik çamaşırlar alırlar,dünya erkeklerin etrafında dönmez...
Benim de var öyle bikaç parça çamaşırım,ama memlekete giderken götürmüyorum bile,annem görse kesin yanlış anlar,yazar da yazar kafasında diye

Ha dediğin ihtimal doğruysa da
(ki günahını almayalım kadıncağızın,bana zayıf bi ihtimal gibi geldi) annenin aldatılan,kadınlık gururu kırılmış bir kadın olduğunu düşünerek hareket et.
Aldatılmak bi kadının başına gelecilecek belki de en kötü şey,ve sen bile bunun bikaç kere tekrarlandığını biliyosun..Hal böyleyken annenin babana sadık kalmaması çok şaşırtıcı değil.
"Yanımdayken bile gözü uzaklara kayan adam,benden yüzlerce kilometre ötede kimbilir ne cevizler kırıyodur" diye düşünmüş ve bu düşüncesinde haklı olabilir.Başka bir erkekten gelen sıcak yaklaşım,iltifatlara bu düşüncesi sayesinde azıcık müsamma göstermiş de olabilir.
Tabiiki aldatmışsa eğer bu gurur duyulacak bi mesele değil,ama aldatılmayı hak eden bir adam var ortada...
Annene bi tepki vermeden önce babana verdiğin tepkiyi hatırla,ona göre davran...
Son olarak dediğim gibi,senin kuruntun diye düşünüyorum.Kafanı takacak başka uğraşlar bul bence ^^