Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meraba herkese hemen konuya giroyim ...kısacası konu abının eşinin yanı yengemin dogucak çocuğumu şimdiden kıskanması...onlarında bir çocuğu var ailenin tek torunuydu baya şımarık büyüttük hep beraber yigenimi ..şimdi bn hamileyim ve yengem her defasında kiskandigini belli ediyor...geçen annem çocuğuna bavuk yapıp getirir bütün kıyafetlerini alırım dedi bnde bsy dmedm yengemde bn gittikten sonra siz BMM cocuguma yapmadnz fln filan dems bnm ve esimin arkasindan konuyomus ( eşime cimri diyormuş kendi de kabul etti zaten ) ben çok bunaldim öyle şeylerle huzursuz ediyoki beni artk hhiç gorusmuyorum ailemde uzatmaı fln diyo bna bitane abin var gibi laflar işte..o kdr kiriliyorum sanki bnm cocugumu kimse sevmck izin vermek gibi geliyo ..ne yapiyim bn morelmi bozuyo hep .daha birsuru şey var yaptığı ama uzatmak istmyrm zaten karisik yazdım lütfen kusura bakmayın şimdiden cevaplayanlara teşekkür edeeim
Arkadaşım eminim sıkıntılı bir durumdur kafaya takiyorsunuzdur ama boşver yeğeni. Sen çocuğuna bak. Annen de keşke istediğimi yaparım o da benim torunum deseymis ayrıca neden anneniz bunu size anlattiki. Ayrıca sevmek için izin almak ne demek. Hem tutun ki yengeniz problem çıkardı sevdirmedi kendileri kaybeder o güzelikten. Siz seviyorsunuz ya önemli olan o değil mi. Üzmeyin kendinizi hamile halinizle
Aslında annenizin size onu söylememesi gerekirdi.
Bence çok fazla takılıp üstüne düşmeyin derim.Herşeyi de yapacak anneannesi tabi onunda annesi yapsaymis.Mesela genelde bizde kız annesi hazırlar bebek eşyalarıni
yengenin lafıyla mı ailen çocugunu sevmeyecek nonu ki neyse senin çocugunda öyle onlar için. boşver takma sen kimin içi fesatsa fesatlıktan paranoya olur çıkar kendi başını kendi yer siz zamana bırakın sevemek zorunda değilsiniz ama saygınızı bozmayın
Ayy bunlarla kafanı yorma hamileliğinın keyfıne baksana sen, varsın kimse sevmesin çocuğu sen varsın kocan var senın ailen var. Böyle birşey olmaz bencede Allahın izniyle doğunca görürsün.