Kafayı yicem

Hilal89

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
10
1
1
35
Eşim önceleri çok iyidi saygısı sevgisi vardı ama sonraları öfke kontrolune hakım olamamadan dolayı şiddete eğilimi başladı.Ben yinede hersrye ragmen saygımı sevgımı gösterdım ama duzelmıyo şans verdığim için kendjme kızdım çıkış yolu bulamıyorum mutsuzun yardım alabılırsem iyi olucak

Siddetten bahsediyorsun onun devami da gelir kac kurtul derhal

Aslında daha yeni sayılır. Böyle gitgeller olur. Şifdet eğilimi demişsin sana vurmadı gibi anlıyorum. Sağa sola vuruyor sanırım. Bazı sinir hallerinde olur. Ama bunu sağlamak sana bağlı. Bir an sinirle bir kavgada çekme ama kılıçlarını. Seni çok kırdıgında küs konuşma meseleli ol. Kendi dünyanı kur. Kitap oku müzik dinle. Bir alan yarat. Farketsin bunu. He ama sana vuruyorsa iş değişir. Ben ahkam kesmeyi sevmem namussuzluk dışında. Ben olsam ile başlayan çimle kuramam. Çünkü hayat yapmam dediklerimizi yaptırır bize o yüzden en iyisini sen bilirsin. Yola gelmeyecek gibi gelmedi bana. Ama deli gibi pişman etmek senin ellerinde

Şiddet içinde dayak ve darp de var ona ragmen saygımı yitirmedım çok şey yaptım düzelsin yuvam dedim ama bu seferde aşiri saygısuz bagırmaları namahremımı millete duyurması kendjme yedıremedım saygının olmadıgı yerde evlilik yaşıyorum kendı kendıme mucadele tek taraflı

Evladım yok ailem durumdan haberdar onlara fazla anlatmadım aile faciası yaşanmasın diye uygun bir sekılde bitiricem tek tesellim ayaklarımın üstünde durmam kimseye karşı guvenjm kalmadı Rabbim kimseye yaşatmasın

Çocuğunuzun olmaması artı, çocuk olunca boşanma ya da geleceği düşünme derken daha da zorlaşıyor. Kendi ayaklarınızın üzerinde duracağınıza inanıyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cidden zor. Hele dayak ve şiddete eğilimli olan biriyle çokk sıkıntı yaşarsınız ilerde.

Amin tsk düsünceleriniz için bunlar yaşanmasa daha iyidi ama yaşandı hakkımızda hayırlısı

İşin içine şiddet girdi mi düzelmesi cok zor ya kabullencen yada hayatını kurtarcan sonu yok çünkü ...

Eşim önceleri çok iyidi saygısı sevgisi vardı ama sonraları öfke kontrolune hakım olamamadan dolayı şiddete eğilimi başladı.Ben yinede hersrye ragmen saygımı sevgımı gösterdım ama duzelmıyo şans verdığim için kendjme kızdım çıkış yolu bulamıyorum mutsuzun yardım alabılırsem iyi olucak
Şidette meğilli eşine saygı duyarak kendin kendini bitirmişsin o el bi kere kalktımı hep kalkar mutsuzsan boşan

Haklısın kendımı bitirdim degmıcek insan için boşanmaktan başka yol yok

Back
X