Kafayı yicem....

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
28
Slm arkadaşlar geçen hafta cumartesi türkiyeden geldik 3 hafta izin yaptık 10 aylık bi bebeğim var orada kalabalık çoluk çocuk iyice alıştı şimdi yanlızız çok zorluyo beni hep kucak istiyo işimi gücümü yapamıyorum lavaboya bile gitsem ağlıyo arkamdan kafayı yicem eşimde hiç yardımcı değil az yardımcı ol çocukla oyna bari yemek yapayım diyorum millet iki üç çocukla nasıl yapıyo sen annesin yapacaksın diyo böyle düşüncesizlik bencillik olurmu işten geliyo yatıyo mutfaktayım ellerim batık çocuk yırtınıyo gidip almıyo alsada direk bana getiriyo az bakayım işini bitirsin demiyo neymiş millet bi elinde çocuk bi elinde yemek yapıyomuş benim çocuğumu ben böyle yapmadımki kalabalıkta elden ele alıştı geceleride uyumayan bi çocuk yarım saatte bi ağlıyo uyanıyo bu çocuğu ben kendimmi yaptım tek şimdi bide oruç sahura da kalkmak zorundayım zaten uyumuyorum çocuktan sonrada sahur bi iki saat sonra işe kaldırıyom tam yatıyom gene çocuk 24 saatte belki 1 saat uyuyorum bide evi temiz ister derli toplu ister bitmek üzereyim gücüm kalmıyo bazen allah yardım etsin inş

Saat misiniz siz ? Eşiniz ne yaptığını sanıyor ?

O verdiği örnekleri söylerken mutfakta eşiyle iş bölümü yapıp bir taraftan çocukla ilgilenen babaları neden örneğe katmıyor ?

Sizde cansınız, bunun farkına varsın. Buradan ancak sitem edebildim. Çaresi ne inanın bilemiyorum.
İsyan etmek mi , güzelce konuşup destek istemek mi bunu siz eşinize göre ayarlayacaksınız.

Ha bu arada , beyimiz herşeyi dört dörtlük istiyorya o da o herşeyi dört dörtlük yapsın.
Hani bunlar sizin göreviniz miş ! ya onun keneş görevlerini de hatırlatın bakalım .

eşiniz gerçekten çok bencil
yapmayın yahu yemek falan, ben olsam yapmam!
kendinizi idare edin yeter
bırakın ne yiyeceğini ne giyeceğini de eşiniz düşünsün
pes!

kocanıız çok anlayışsız.
bebeğinizi değil de kocanızı eccik terbiye etmek tuzlamak lazım

gerçektende çok sinir bozucu sizin adınıza üzüldüm Allah size sabır eşinizede anlayış nasip etsin.. yumuşak dille anlamiyorsa sert dille anlatmaya çalışın belki bi nebze olsada nekadar zorluk cektiginizi anlar. totosunu buyutecegine biraz evladina baksın ölmez ya!

Benim görevim 8 saat dışarda çalışıp para kazanmak diyo sonra yan gelip yatıyo tükendim bir haftada koşturmaktan iyice gözümden düştü bu hareketleriyle türkiyede herkes ilgileniyodu alıyolardı yanımdan sabahları ben uyuyodum yani rahattım bide diyoki iyi dinlendin iyi alıştın bakalım şimdi ne yapcan böyle değildi bu ara gıcıklığı üstünde sabır ya sabır

O sekiz saat çalışıyorsa siz 24 saat çalışıyorsunuz. Bu kadar da bencillik olmaz.
Tamam o zaman madem tek görevi para getirmek tüm eksiklerinizi tam zamanında ve fazlasıyla yerine getirsin. Madem tek görevi bu sizde sürekli görevlerini hatırlatın.

A
Ahhh ahhhh bekarlık sultanlıkmış tükendiğimi hissediyorum evin işi bi yandan yemek biyandan çocuk bi yandan

İyice maden yapmıyor, destek olmuyor, çocuktan artan zamanda kendinizi paralamayin. Böyle bi eş için yemekte yapmam, temizlikte. Kirsin yumurta yesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…