Bazen öyle dönemler oluyor ki insan hayatında gerçekten de herşey çok ters gidiyor.çünkü benim de özellikle bu aralar öyle.ben 1,5 yıllık evliyim ve şuanda da evlilikle ilgili sorunlar yaşıyorum.hayatım tamamen alt üst olmuş durumda,konuşup dertleşebileceğim kimse yok,evlenip geldiğim bu şehirde kimseyi tanımıyorum yani kısacası ben de kafayı yemek üzereyim.o yüzden inan bana dönem dönem insan hayatında şanssızlıklar,çalkantılar,hayal kırıklıkları mutlaka oluyor hele bir de hepsi üst üste gelince durumlar içinden çıkılmaz olup hani demişsin ya büyülü müyüm bunu düşünmen çok normal yani.ben neler neler düşünüyorum :)) kendimle ilgili şeyleri de sana morel olsun diye özellikle yazdım ki hani ben niye böyleyim diye düşünme.kafanı rahatlat,biraz kendine gel hatta yapabiliyorsan kısa bi tatil yap,kendini dinle ve "hayatım da hep güzellikler olacak artık"düşüncesini zihnine yerleştir ki gerçekten öyle olsun.çünkü biz kendimizi bırakıp herşey kötü gidiyor dedikçe daha da kötü oluyor inan bana.tabii bunları sana söylüyorum ama ben başaramadım umarım sen başarırsın.:))