kafayı yiycem herşey olumsuz gidiyor :'(

neden herşey olumsuz

• herşeyde vardır bir hayır

OY: 11 100,0%
  • amaan takma

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11

dnz21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
5
1
1
40
hanımlar ablalar kardeşler lütfen bir yardım edin kafayı yiycem 31 yaşımdayım üniversite mezunu mesleğimi elime aldım çalışıyorum kendi halimeyim evden işe işten eve giden biriyim ama elbette güzel temiz arkadaşlarımla adabıncada gezerim son 3 yıldır evlilik olsun diye çok düşünüyorum benden küçük kardeşlerimde evlenince artık evlilik olsun istiyorum benimde bir yuvam çoluğum çocuğum olsun geç olmadan istiyorum.fakat kiminle tanıştıysam tanıştırdılarsa tamam bu olacak dediğimde en nefret ettiğim özellik ortaya çıkıyor bana cinsel objeymişim gibi bakılıyor halbuki olabildiğince o konulardan uzak kaçarım özel mevzulara girmem geleceğe yönelik konuşmaları yeğlerim ama herkes mi öyle ya kafayı yiycem acaba benmi seçiciyim diye düşünüp zamanında benimle evlenmek için yanıp tutuşan kaç kişi vardıysa yine geldiler bu defa şans verdim ama bu defa da konu evliliğe gelince evlilik şuan bana çok uzak dediler birde aynı zamanda bütün işlerim aksi gidiyor işimi de değiştirip daha kurumsal şirkete geçmek istiyorum bütün özellikleri taşımama rağmen nereyle görüştüysem size döneceğiz dediler . çok merak ediyorum büyülü olabilirmiyim lütfen yorum yaparken haddimizi aşmadan yapalım sadece fikirlerinizi tecrübeleriniz bilmek istiyorum

Canım moralini bozma, malesef belli bir yaştan sonra erkeklerin bakış açısı değişiyor.Yani senden kesinlikle kaynaklanmıyor, yaşınız gereği erkeklerin beklentileri nedeniyle olaylar aleyhine gelişiyor bence. Ayrıca artık liseli kızlar gibi bir anda tutuluvermemiz de zorlaşıyor, bir çift göze aşık olup gözümüz hiçbirşeyi görmez günler değil artık çook daha mantıklı düşündüğümüz dönemler. Ama inan bana beklediğine değecek. Erken yaşta evlenip gerçekten mutlu olan kaç kişi tanıyorsun?? Bekle, doğru insan bir yerlerde oturmuş seni bekliyor, doğru yeri ve doğru zamanı kolluyor ;)

Canım moralini bozma, malesef belli bir yaştan sonra erkeklerin bakış açısı değişiyor.Yani senden kesinlikle kaynaklanmıyor, yaşınız gereği erkeklerin beklentileri nedeniyle olaylar aleyhine gelişiyor bence. Ayrıca artık liseli kızlar gibi bir anda tutuluvermemiz de zorlaşıyor, bir çift göze aşık olup gözümüz hiçbirşeyi görmez günler değil artık çook daha mantıklı düşündüğümüz dönemler. Ama inan bana beklediğine değecek. Erken yaşta evlenip gerçekten mutlu olan kaç kişi tanıyorsun?? Bekle, doğru insan bir yerlerde oturmuş seni bekliyor, doğru yeri ve doğru zamanı kolluyor :KK66:
çok teşekkür ederim görüşün için son zamanlarda üstüste geliyor çok sıkıldım bu durumdan :'(

Geçici bir dönem olduğunu unutma, her sıkıntının sonunda mutlaka aydınlık vardır. Önemli olan bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatmak, hayatında hala var olan güzellikleri görmeye çalış ve şükret, iyi gelecek ;)

Ne demişler evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman.. :)
Hayatta hiçbir şey güllük gülistanlık değilki. Evlenince herşey bitmeyecek yada yolunda gitmeyecek inişler çıkışlar hep olacak.
Demekki zamanı gelmedi böyle düşün bence. İlerleyen yaşlarda yapılan evliliklerin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. İki tarafta ne istediğini biliyor.
Bence çok düşünme :)
İşinde en kısa zamanda yoluna girer umarım sınandığın bir dönem demekki.

Ne demişler evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman.. :)
Hayatta hiçbir şey güllük gülistanlık değilki. Evlenince herşey bitmeyecek yada yolunda gitmeyecek inişler çıkışlar hep olacak.
Demekki zamanı gelmedi böyle düşün bence. İlerleyen yaşlarda yapılan evliliklerin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. İki tarafta ne istediğini biliyor.
Bence çok düşünme :)
İşinde en kısa zamanda yoluna girer umarım sınandığın bir dönem demekki.
konu evliliktende öteye geçen bir durum ben ciddiyetle yaklaşıyorum adam cinsellikle yaklaşıyor bu da ruhumu kirletiyor kendimden iğreniyorum ben böyle bir izlenim mi veriyorum diye düşünüp kendimi suçluyorum :(

Geçici bir dönem olduğunu unutma, her sıkıntının sonunda mutlaka aydınlık vardır. Önemli olan bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatmak, hayatında hala var olan güzellikleri görmeye çalış ve şükret, iyi gelecek :KK66:
aslında çok çok pozitif insanım yaşadığım son olay ruhen beni çokertti :'(

Bazen öyle dönemler oluyor ki insan hayatında gerçekten de herşey çok ters gidiyor.çünkü benim de özellikle bu aralar öyle.ben 1,5 yıllık evliyim ve şuanda da evlilikle ilgili sorunlar yaşıyorum.hayatım tamamen alt üst olmuş durumda,konuşup dertleşebileceğim kimse yok,evlenip geldiğim bu şehirde kimseyi tanımıyorum yani kısacası ben de kafayı yemek üzereyim.o yüzden inan bana dönem dönem insan hayatında şanssızlıklar,çalkantılar,hayal kırıklıkları mutlaka oluyor hele bir de hepsi üst üste gelince durumlar içinden çıkılmaz olup hani demişsin ya büyülü müyüm bunu düşünmen çok normal yani.ben neler neler düşünüyorum :)) kendimle ilgili şeyleri de sana morel olsun diye özellikle yazdım ki hani ben niye böyleyim diye düşünme.kafanı rahatlat,biraz kendine gel hatta yapabiliyorsan kısa bi tatil yap,kendini dinle ve "hayatım da hep güzellikler olacak artık"düşüncesini zihnine yerleştir ki gerçekten öyle olsun.çünkü biz kendimizi bırakıp herşey kötü gidiyor dedikçe daha da kötü oluyor inan bana.tabii bunları sana söylüyorum ama ben başaramadım umarım sen başarırsın.:))

Bazen öyle dönemler oluyor ki insan hayatında gerçekten de herşey çok ters gidiyor.çünkü benim de özellikle bu aralar öyle.ben 1,5 yıllık evliyim ve şuanda da evlilikle ilgili sorunlar yaşıyorum.hayatım tamamen alt üst olmuş durumda,konuşup dertleşebileceğim kimse yok,evlenip geldiğim bu şehirde kimseyi tanımıyorum yani kısacası ben de kafayı yemek üzereyim.o yüzden inan bana dönem dönem insan hayatında şanssızlıklar,çalkantılar,hayal kırıklıkları mutlaka oluyor hele bir de hepsi üst üste gelince durumlar içinden çıkılmaz olup hani demişsin ya büyülü müyüm bunu düşünmen çok normal yani.ben neler neler düşünüyorum :)) kendimle ilgili şeyleri de sana morel olsun diye özellikle yazdım ki hani ben niye böyleyim diye düşünme.kafanı rahatlat,biraz kendine gel hatta yapabiliyorsan kısa bi tatil yap,kendini dinle ve "hayatım da hep güzellikler olacak artık"düşüncesini zihnine yerleştir ki gerçekten öyle olsun.çünkü biz kendimizi bırakıp herşey kötü gidiyor dedikçe daha da kötü oluyor inan bana.tabii bunları sana söylüyorum ama ben başaramadım umarım sen başarırsın.:))
öncelikle görüşün fikrin ve güzel temennilerin için çookkk teşekkür ederim dilerim seninde sorunların çözülür... seningibi değerli arkadaşlarım var birde ikiz gibi büyüdüğüm kız kardeşim var aramızda 2 yaş var beraber büyüdük ki o benim sırdaşım derttaşım kardeş can herşey yani onunla dertleşiyorum ama o da evli olduğu için benimle çıkıp gezemiyor yada benim için elinden bişey gelmiyor onu anlıyorum... ben insanlardan çok bişey beklemiyorum sevmek sevilmek sahiplenilmek istiyorum bu nedenlede karşıma çıkan ilk kişiye güvenip ruhumu teslim ediyorum (yanlış anlaşılmasın) tam böyle mod a giriyorum ki o iğrenç özellikleri kadına cinsel obje gibi bakan o ozellik çıkıyor kendimi iğrenç kullanılmak istenen evlilik için layık görülmeyen biri hissediyorum çok kötü bir durum :( ve olaylar iş aşk sosyal her işim tersine dönmeye başladı

öncelikle görüşün fikrin ve güzel temennilerin için çookkk teşekkür ederim dilerim seninde sorunların çözülür... seningibi değerli arkadaşlarım var birde ikiz gibi büyüdüğüm kız kardeşim var aramızda 2 yaş var beraber büyüdük ki o benim sırdaşım derttaşım kardeş can herşey yani onunla dertleşiyorum ama o da evli olduğu için benimle çıkıp gezemiyor yada benim için elinden bişey gelmiyor onu anlıyorum... ben insanlardan çok bişey beklemiyorum sevmek sevilmek sahiplenilmek istiyorum bu nedenlede karşıma çıkan ilk kişiye güvenip ruhumu teslim ediyorum (yanlış anlaşılmasın) tam böyle mod a giriyorum ki o iğrenç özellikleri kadına cinsel obje gibi bakan o ozellik çıkıyor kendimi iğrenç kullanılmak istenen evlilik için layık görülmeyen biri hissediyorum çok kötü bir durum :KK43: ve olaylar iş aşk sosyal her işim tersine dönmeye başladı
Bak ne kadar güzel arkadaşların var,kız kardeşin var..sen yine de şanslı olan taraftasın.vee erkekler ne yazıkki çoğu böyle.sen ümidini,hayata bağlılığını,neşeni,inancını hiçbir zaman yitirme ve pes etme..o zamn hayat sana mutlaka hiç ummadığın bir tarafdan göz kırpacaktır inan bana.hani ben hep öyle derim sanki sınanıyorum insanın hayatında hiç mi bişeyler yolunda gitmez ama ben bunu dedikçe görüyorum ki herşey daha da sarpasarıyor ama pes etmediğimde,yeniden bişeyler için çabalamaya başladığımda ve bunu gerçekten inanarak yaptığımda güçlü durduğumda en azından psikolojik olrak kendimi iyi hissediyorum ve daha az yaralanıyorum.sana da tavsiyem bu.evet herzaman çok da kolay değil bu şekilde davranmak güçlü olup pes etmemek ama bunu yapmaya mecburuz.başka bir çözümü yok çünkü.

35 yaşında 3 nişan atan arkadaşım 4 ay önce çocukluk arkadaşıyla karşılaştı ve 1 ay sonra düğünü var. Kısacası kader kısmet bu işler. Hayırlısı olsun inşallah

Bazen inatla ters gidiyorsa işler vardır bir hayır, Allah daha iyisini nasip edecektir, daha zamanı gelmemiştir.. İçinizi ferah tutup, hayırlısını isteyin :KK33:

Back
X