Kafayı yiycem, yardım edin

Turuncuelma141

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
57
8
13
Adana
Kızlar adet günüm 2 gün geçti. Günümden 5 gün önce karın ağrısı ve hafif sancılarım oldu, göğüs uçlarım ve belim çok ağrıyor. Bunlar olunca kesin adet olcam dedim ama olmadım. Şimdi de karın ağrışarım azaldı göğüs uçlarım hala ağrıyır. Hamile miyim değil miyim diye çıldırmak üzereyim. Şuan bulunduğum yerde eczeneye ulaşmam zor. Ki normalde hiç günüm geçmemiştir, erken bi kaç gün erken olurum ama hiç gecikmedi. 10 gündür hava değişikliğime maruz kaldım tatil filan. Acaba etkilemiş olabilir mi. Gebelik tecrübesi olan arkadaşlar belirtiler hakkında bilgilendirebikir mi. Gebe kalmak istiyorum ama boş yere de hayale kapılmak istemiyorum:(((

belirtilerim aynen senınkı gibiydi,adet olacam sandım sancılarım hep geldi ama adetım geçti..hamılelık belirtisiyle adet belirtileri aynı

canım hasta olmana yakın ilaç falan kullandıysan geçiktirme yapabilir o yuzden yada eğer hamileleiğe işaret olark leke gelmesi gerekiyor hafif kahverengi işaretler var mı belirtiler falan

canım hasta olmana yakın ilaç falan kullandıysan geçiktirme yapabilir o yuzden yada eğer hamileleiğe işaret olark leke gelmesi gerekiyor hafif kahverengi işaretler var mı belirtiler falan
Yok ilaç filan almadım hava değişikliği ve denize girdim bunlar etkiler mi bilmiyorum. Lekelenmede olmadı bildiğim kadarıyla lekelenme rutin her gebelikte olmuyo

Netten okuyorum mide bulantısı, göğüslerde koyulaşma filan diyo onlar yok bende sadece adet belirtileri var. Bunlar sonradan mı oluyo acaba
herkesin belirtisi bir olmuyor..
bende göğüste damarların belirginleşmesi olmuştu,dolgunluk ve uclarında hassasıyet..

artı bacak sızlaması

Yani bunlar adet döneminde mi olmuştu yoksa biraz daha ilerleyen zamanlarda mı, hemen farketmişmiydiniz
adetıme 3-4 gün kala başladı..normal adet olcak sandım..ama günüm gectı,asla şaşmaz adet gunlerım..gunum gectı ama o kasık sızlaması bu sure devam ettı..gogus ucu hassasiyeti ıse aylarca surdu..

hatta 2 aylık hamıleyken bile kosa kosa wcye gıderdım,adet mı oldum dıye

yani kısaca adet ile hamılelık belirtileri nerdeyse aynı..aynı zamanda baslıyorlar

adetıme 3-4 gün kala başladı..normal adet olcak sandım..ama günüm gectı,asla şaşmaz adet gunlerım..gunum gectı ama o kasık sızlaması bu sure devam ettı..gogus ucu hassasiyeti ıse aylarca surdu..

hatta 2 aylık hamıleyken bile kosa kosa wcye gıderdım,adet mı oldum dıye
Hımm anladım valla kendime pay çıkarıyorum sürekli, bi diyorum ki hamileyim bi diyorum ki yok değilimdir. Bir an önce test yaptırmak için sabırsızlanıyorum, stres taptım iyice:((

Kızlar adet günüm 2 gün geçti. Günümden 5 gün önce karın ağrısı ve hafif sancılarım oldu, göğüs uçlarım ve belim çok ağrıyor. Bunlar olunca kesin adet olcam dedim ama olmadım. Şimdi de karın ağrışarım azaldı göğüs uçlarım hala ağrıyır. Hamile miyim değil miyim diye çıldırmak üzereyim. Şuan bulunduğum yerde eczeneye ulaşmam zor. Ki normalde hiç günüm geçmemiştir, erken bi kaç gün erken olurum ama hiç gecikmedi. 10 gündür hava değişikliğime maruz kaldım tatil filan. Acaba etkilemiş olabilir mi. Gebelik tecrübesi olan arkadaşlar belirtiler hakkında bilgilendirebikir mi. Gebe kalmak istiyorum ama boş yere de hayale kapılmak istemiyorum:(((
Allah öncelikle hayırlısını versin her şeyin. Gönlüne göre versin.

Ama hamilelik belirtileri de kişiseldir aslında. Şimdi bazı şeyler bize de uymuş olsa dahi hamilelikte bu senin de hamile olduğunu ya da olmadığını göstermez.

En iyisi birkaç gün daha sabretmek.

Zaten 2 gün geçince idrarda göremezsin boşuna eczane arama, ama kan tahlili yaptırabilirsen daha iyi olur.

Netten okuyorum mide bulantısı, göğüslerde koyulaşma filan diyo onlar yok bende sadece adet belirtileri var. Bunlar sonradan mı oluyo acaba
adet belirtisi=gebelik belirtisi ben hamileymişim ve adet sancısından ölüyordum dedim bir adet olucam 1 ay sürecek heralde bu kadar acıya anca o olur diyordum 9 ay sonra doğurdum:))))

Merhabalar bende bişe sorabilirmiyim acaba ben 1 buçuk yıldır evliyim ve artık bi bebeğimiz olsun istiyoruz ve kaç aydır deniyoruz bu ay adetime 4 gün var henüz ama 1. Göğüs uclarım çok kaşınıyodu kaç gündür ama durdu kaşıntısı 2. En son ki ilişkim sırasında karnım da çok değişik bi acı hissettim bişey batıyo gibi sonra geçti ve şimdi adet olcakmışım gibi ara ara karnıma ağrı vuruyo o batmanın sebebi nedir sizce

Ayy öylemiii çok teşekkürederim cevabınız için bakalım bende ne sonuç çıkacak adet günümü bekliyorum hayırlısı diyorum kuzeniniz de sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallahh :KK15:

Back
X