- 8 Mart 2018
- 77
- 80
- 8
- 29
Arkadaşlar 5 gün önce 8 senelik ilişkim bitti.22 yaşındayız.ulan 5 gün önce bi kulube katıldı kızlı erkekli kızlarla fazla samimi olma dememe rağmen ertesi gün bi kız ekleyince tartıştım tamam gitmem ama çok beğenmiştim kulubu dedi.dedim düşün adam akıllı sonra konuşalım.ertesi gün yazdım bi baktım bizim beyefendi ilişkinin sonunu göremiyorum seni hep üzüyorum hayal kırıklığına uğratıyorum vicdan azabı çekiyorum ileride üzmektense şimdi bitmesi daha iyi dedi ben ayrılmayalım dememe rağmen zorla ayrıldı.ve ayrılgığımız saatten 7 saat sonra o kulüpten bi gurupla buluştu başkasından görüyorum bunu.ertesi günde.bende dayanamadım saydım sövdüm haketmemişsin yazıklar olsun diye tabi cevap yok halindem memnun neden cevap versin.sonra bugün bi baktım sabah etkinlikler şimdide 8 kıza 8 erkek bi clubdalar.ya asla ama asla böyle bi insan değildi.tamam ayrılıp barışmalarımız oluyodu ama bu kadarını yapmazdı. Bide yeminler ediyor başlası yok sakın öylr bişey düşünme belli bi süre ilişki yapmam diyor. Grzklo bu yaptıgıN ne.vallaha kafayı yıcem arkadaşlar napıyım ben bi içimi rahatlatın nolursunuz.okadar şok oldum okadar hayal kırıklığı yaşadım ki size anlatamam