Kafayı yiyicem ya

Diamoonds

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
77
80
8
29
Arkadaşlar 5 gün önce 8 senelik ilişkim bitti.22 yaşındayız.ulan 5 gün önce bi kulube katıldı kızlı erkekli kızlarla fazla samimi olma dememe rağmen ertesi gün bi kız ekleyince tartıştım tamam gitmem ama çok beğenmiştim kulubu dedi.dedim düşün adam akıllı sonra konuşalım.ertesi gün yazdım bi baktım bizim beyefendi ilişkinin sonunu göremiyorum seni hep üzüyorum hayal kırıklığına uğratıyorum vicdan azabı çekiyorum ileride üzmektense şimdi bitmesi daha iyi dedi ben ayrılmayalım dememe rağmen zorla ayrıldı.ve ayrılgığımız saatten 7 saat sonra o kulüpten bi gurupla buluştu başkasından görüyorum bunu.ertesi günde.bende dayanamadım saydım sövdüm haketmemişsin yazıklar olsun diye tabi cevap yok halindem memnun neden cevap versin.sonra bugün bi baktım sabah etkinlikler şimdide 8 kıza 8 erkek bi clubdalar.ya asla ama asla böyle bi insan değildi.tamam ayrılıp barışmalarımız oluyodu ama bu kadarını yapmazdı. Bide yeminler ediyor başlası yok sakın öylr bişey düşünme belli bi süre ilişki yapmam diyor. Grzklo bu yaptıgıN ne.vallaha kafayı yıcem arkadaşlar napıyım ben bi içimi rahatlatın nolursunuz.okadar şok oldum okadar hayal kırıklığı yaşadım ki size anlatamam

Bide ben üzülüyorum salak gibi. Diyorum ki acaba en son mesajımda çok mu ağır konuştum onu düzeltsem mi diye aklıma tüküreyim

Ne klübü bu sizde yazılın . Erkek kız karışık takılın gözüne gözüne sokun . Yeni arkadaşlıklar edinin aktifleşin onu takmıyomuş edalarında takılın . Hatta aktiviteler sizede iyi gelecektir kafanız dağılır

Nasıl klup müş o . Sekiz kadına sekiz erkek...
Amaaan valla görmüşün işte üzüldüğüne değmezmiş , azcık gevşeklik bulunca karakter ortaya çıkmış. Boşver kendini üzme ona da konuşup , yazıp kendini değerli hissettirme.

Erkeklere ayrılık acısı sonradan vuruyor. Ondandır şimdi gezip tozmaları.
Bu yediği hurmalar sonra onu tırmalayınca kapına gelir. Sen o zamana kadar sinirini atmış, oh br ne güzelmiş onsuz hayat diye düşünmeye başlamış olursun.

Ayrıca öğrenci kulübü gibi bir şey mi? Üniden arkadaşlar toplanıp eğlenmeye fln mı gidiyorlar?

Sorun sende değil bende
Dedi yani :110:
Boşver en azından evlenip çocuk falan olmadan bitmiş
Umarım seni hak eden biri çıkar karşına

Çocuk ortam değiştirip iki kız görünce tabi bir anda gözü açılmış.İlişkiye de çok erken başlamışsınız yani 22 yaşında olupta 8 yıllık ilişkinizin olması.Ergenliği beraber geçirmişsiniz yetişkinliğe beraber girmişsiniz.Farklı arayışlar içine girmiş.
Kuş yuvadan uçtu bacım sen önüne bak üzülme yıpratma kendini.

Unut onu gönlüm unut onu sende.... dilime takıldı. El salla geçen 8 yılına ve merhaba de yeni güzel insanlara en güzel zamanlarını üzülerek geçirme miniğim

8 yılı birlikte geçirince bazı şeyleri tüketmişsiniz. O da kendine yeni ortam yapınca baktı ki dışarda hayat var bulmuş kendince bir çözüm yolu ayrılmış. Heralde sıkıldı 8 sene boyunca gençliğimi yaşayayım bari dedi. Üzme canım kendini insanlar evlenip çocuğu filan olduktan sonra bunları yaşıyor. Evet birbirinize çok emek vermişsiniz yıllar boyunca ama daha 22 yaşındasın ne insanlar çıkar karşına kendini salma sende yeni ortamlara gir yeni insanlar tanı aklı başına gelir de sen gelme o oyuna artık

Ne klübü bu sizde yazılın . Erkek kız karışık takılın gözüne gözüne sokun . Yeni arkadaşlıklar edinin aktifleşin onu takmıyomuş edalarında takılın . Hatta aktiviteler sizede iyi gelecektir kafanız dağılır
Ya insan olan beni sevmesede okadar senesine saygı duyar daha biter bitmez bu nasıl bi karakterdir

Nasıl klup müş o . Sekiz kadına sekiz erkek...
Amaaan valla görmüşün işte üzüldüğüne değmezmiş , azcık gevşeklik bulunca karakter ortaya çıkmış. Boşver kendini üzme ona da konuşup , yazıp kendini değerli hissettirme.
Daha da onun için kılımı kıpırdatmam ama bunu ondan asla beklemiyodum ben ya insan 8 yıl nasış saklar bunu

Maymun gozunu acmis
Bir sure gider gezer eglenir sevgili yapar
Sonra bakar kimse sen degil
Askim ben geri döndüm der
Cevabin ne olacak bunuda düşün

Karakter meselesi işte kardesim degerini bilmediyse bu onun sorunu, sen unut ve hayatina bak.
Ama benim asıl takildigim nokta yaş 22 iliski 8 yıllık, arkadas kundaktami basliyorsunuz bu ask mesk islerine anlamiyorumki yani nedir !
İlk okul arkadaşımdı güya ilk aşk. Adam 8 sene bu karakterini nasıl güzel oynayıp saklamış ya ona şaşırıyorum

Ya insan olan beni sevmesede okadar senesine saygı duyar daha biter bitmez bu nasıl bi karakterdir
Valla karakterler zamanla değişen şeyler . Heralde bekarlık yıllarını özlemiş. Gönderin gitsin . Böyle biriyle bence bidaha işiniz olmasın boşverin

Erkeklere ayrılık acısı sonradan vuruyor. Ondandır şimdi gezip tozmaları.
Bu yediği hurmalar sonra onu tırmalayınca kapına gelir. Sen o zamana kadar sinirini atmış, oh br ne güzelmiş onsuz hayat diye düşünmeye başlamış olursun.

Ayrıca öğrenci kulübü gibi bir şey mi? Üniden arkadaşlar toplanıp eğlenmeye fln mı gidiyorlar?
Evet güya birlikte gidicektik.şuan tek istediğim o hurmaların biyerini tırmalaması

Önemli olan o döndükten sonra sizin ona ne gibi bir karşılık vereceğiniz?

Çocuk ortam değiştirip iki kız görünce tabi bir anda gözü açılmış.İlişkiye de çok erken başlamışsınız yani 22 yaşında olupta 8 yıllık ilişkinizin olması.Ergenliği beraber geçirmişsiniz yetişkinliğe beraber girmişsiniz.Farklı arayışlar içine girmiş.
Kuş yuvadan uçtu bacım sen önüne bak üzülme yıpratma kendini.
Üzülmeyi geçtim şu yaptıkları okadar koydu ki bana sinirden damarlarım bile titriyor. Bu çocuk çok ortam gördüde demek ki o ortamlar da gönlüne göre birini görememiş

Back
X