Kafayı yiyicem ya

Çocuk ortam değiştirip iki kız görünce tabi bir anda gözü açılmış.İlişkiye de çok erken başlamışsınız yani 22 yaşında olupta 8 yıllık ilişkinizin olması.Ergenliği beraber geçirmişsiniz yetişkinliğe beraber girmişsiniz.Farklı arayışlar içine girmiş.
Kuş yuvadan uçtu bacım sen önüne bak üzülme yıpratma kendini.
Aynen. Ben de sizin gibi dusundum.

14 yaşında başlayan atkadaşlık 22 yaşında 8 yıllık ilişki. Çocukken ne ilişkisi allah aşkına ?

14 yaşında başlayan bir ilişkinin 74 yaşına kadar sürmesi pek mümkün değil zaten. Simdi olmasa evlendikten sonra ayrılırdınız. Bence erken vakitte görmeniz iyi olmuş.
Kendinize güzel ve pozitif bir yol haritası çizin, eski sevgilinizin de adının üstünü kalınca biz çizgiyle cizin . Artık hayretmez bu ilişki çünkü

Üzülme arkadaşım mutlu ol hatta gözüne sok her gün erisin seni mutlu gördükçe.. ona en çok mutlu olman koyar.. dilerim sürünerek gelsin sana.. sende onu acıyarak geri çevirirsin..
Umrunda olmam ki şuan keyfi mutluluğu çok yerinde. Ama o orda mutluyken ben hala onun için üzülemem bende mutlu olucam

Çocuğun gözü açılmış kızlı erkekli ortam görünce. Küçüklükten beri birliktesiniz ve birbirinizden başla seçeneğiniz olmamış. Çocuk dış dünyayı merak ediyor, evlenmeden önce yeni insanlar tanımak, yeni ortamlara girmek istemiş, ilk kız arkadaşıyla evlenip diğer seçenekleri görmeden gitmek istememiş. Sizinle olsa bunu yapamayacaktı. Bir yanda kavgalarla uğraşmak var bir yanda yeni arkadaş grubuyla eğlenmek ve yeni imkanlar var. 2. seçenek ağır basmış, bu kararın hızlı verilemesinden anlıyoruz ki bir süredir aklındaymış zaten, önüme bir yol çımsa da yürüsem diye bekliyordu herhalde. Bu arada o gruptaki kızlardan birinden hoşlanıyor ve karşı sinyal alıyor bence, yoksa elindekini böyle kolay bırakmazdı.
Tamam öyle olsun ama azıcık düşünür ya anında nasıl olur

14 yaşında başlayan bir ilişkinin 74 yaşına kadar sürmesi pek mümkün değil zaten. Simdi olmasa evlendikten sonra ayrılırdınız. Bence erken vakitte görmeniz iyi olmuş.
Kendinize güzel ve pozitif bir yol haritası çizin, eski sevgilinizin de adının üstünü kalınca biz çizgiyle cizin . Artık hayretmez bu ilişki çünkü
Öyle ama biz normalde aşırı aşırı derecede iyi anlaşan bi çifttik böyle bitmesi koyuyo sadece bana. Bundan sonra kendimi düşünücem değmeyen biri için elimden geldiğince az üzülücem

Ayol başkasından bakıp bir de dönüp mesaj atıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz..
Keşke takibe alsanız, aynı iş yani..

Bakın insanlar yaşı büyüdükçe değişiyor..
Sürekli çocuk gibi oraya gitme, bunu yapma gibi tabirler ağır geliyordur..

22 yaşında.. Gidecek eğlenecek..
Arkadaş ortamında kimse evli değildir.
Dolayısıyla onlar giderken "sevgilim izin vermiyor" demek hoş olmaz.

Siz de biraz anlayışlı olun.

Sevgilisi varken kızlarla takılmayı vicdanına yediremeyip terketmiş seni. Kulüpten sıkılınca eminim yazar sana. Ama umarım barışmak gibi bi düşüncesizlik etmezsin.

12 yaşından beri devam ediyormuş, daha kendinizi tanımadan. Artık tanımış oldunuz, hayatlarınız evrimleşti. Bundan sonra daha yeni yeni başlama zamanı gerçekçi ilişkilere, hayata. Önce siz kendinizi bulun, sonra hayatınıza birileri girsin. Daha iyi olmuş. Bir de evlenip bu yönlerini görseydiniz çok daha yıkıcı olurdu.

Zaten yas 22 ne bekliyorsunki kendince heyecn arayan kisiligi oturmamis biri klasik sozlerle iliskiyi sonlarip kaçmis dokuz takla atsan dönmez ve kendini paralama hayatini yaşa bak o yasiyor sende onun umursamaz oldugunu goster

saygı maygı kalmamış
adamın yerinde olsam hiç dönmem
kıskanıyorsanız sizde katılın ama böyle yok git ama samimi olma ergan ayaklarına kıl oluyorum

ilişkiniz çok laçkalaşmış kendinize yolverin

Akli basina gelir merak etme ama gec gelir kadin akli tavuk akli derler ya aslında bu erkekler icin daha uygun. Ipini koparmis deli danaya dönerler ee sonradan gelir akli basina ama ne yazikki o zamanda vakit gec olur. Sen kurtulduğuna dua et yaa evlenmiş olsaydın daha kötü olmayacakmıydı?

Back
X