• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafesteki guvercinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
merhaba kizlar oturdugum semtte hayvan mamasi satan bi yer var. dükkaninin onunde bir kafes gordum kucuk icinde dort bes tane guvercin var kirmasmaya yerleri yok ve disari bakiyo elimden gelse o kafesi acarim guvercinlerde ozgurlugune kavusmus olur. sizce ne yapmaliyim?

Cins güvercinler ise öylesine doğaya salmak tehlikeli olabilir. Onları yemleri falan farklı, özel bakıma alışmışlardır ve dışarıda yaşayamazlar, özellikle de soğukta. Bizim evimizin terasina bu şekilde rastgele salinmis cins güvercinler sığınıyordu ve özellikle de soğukta çok kötü oluyorlardı, korkudan hareket edemiyorlardı ve yiyecek bulamadıkları için de çok aç oluyorlardı. Onları yakalayıp sahiplendirmiştik ve profesyonel bakıcılardan dışarıda uzun süre yaşayamayacaklarini bu şekilde onlardan öğrenmiştik.

merhaba kizlar oturdugum semtte hayvan mamasi satan bi yer var. dükkaninin onunde bir kafes gordum kucuk icinde dort bes tane guvercin var kirmasmaya yerleri yok ve disari bakiyo elimden gelse o kafesi acarim guvercinlerde ozgurlugune kavusmus olur. sizce ne yapmaliyim?

hayvansever derneklere haber verebılrsınız bence

Dükkan sahibine gidip cinsini öğrenin.Araştırma yapın dışarıda yapabilirler mi diye..Yaşayabiliyorlarsa satın alın ve doğaya bırakın ama bazı güvercinler sahiplerine tekrar dönüyor kafese tekrar dönme ihtimalleri de var..

Cins güvercindir büyük ihtimalle zaten onlar çok pahalıdır satın alabileceğinizi sanmıyorum

Al ki yerlerine 3-5 tane yine gelsin.

Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve

– “Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?” diye sorar.

Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi, “Yaşamaları İçin” yanıtını verince, adama şaşkınlıkla:

– “İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var.Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki ?” der.

Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,

– “Bak Onun İçin Çok Şey Değişti,” karşılığını verir.

Hayvan severlere haber vermelisin yazmışlar arkadaşlar ama bende bi petshopu haber vermstm sayfalarına yazdım birsürü yazı . Ama silmisler nedir nerdedir diye sorulmadi bile malesef o sayfalarda eskisi gibi değil artik

Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve

– “Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?” diye sorar.

Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi, “Yaşamaları İçin” yanıtını verince, adama şaşkınlıkla:

– “İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var.Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki ?” der.

Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,

– “Bak Onun İçin Çok Şey Değişti,” karşılığını verir.

Ahahaa! Ben daha kayda değer adimlarin atilmasi taraftariyim hala... :)))

Sosyal medya etkili olacaktır hayvan haklari dernekleri gerçekten aktif calisiyor sevgili G guneslihava bi an önce elinde görüntülerle yardim talebinde bulun.

Lütfen satin alarak diğerlerine yer açma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X