Kağan Kocatepe ye giden var mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
öyle muhteşem bir doktor yok yani ne zaman aklıma bir şey takılsa açıp izliyorum soru sorup insan darlamayı seven biri oldum bu süreçte önceki kaybımdan dolayı..Takibimi yapan doktor ya gülüyor ya da ciddileşip cevaplıyor istiyorum ki kağan bey gibi tane tane anlatsın ya ona giden var mı gerçekten videolardaki gibi biri mi ? Bir kez olsun ona gitmek sorularımı cevaplandırmak istiyorum

O doktoru bilmem ama ben iskender başer e gidiyorum, çok çok mennunum. Ben de bir kez kimyasal gebelik geçirdim, tüm endişelerimle ilgilenir tek tek cevap verir. Tek sıkıntı muayene ücretleri biraz tuzlu, o da çok iyi bir doktor olmasından kaynaklı.

O doktoru bilmem ama ben iskender başer e gidiyorum, çok çok mennunum. Ben de bir kez kimyasal gebelik geçirdim, tüm endişelerimle ilgilenir tek tek cevap verir. Tek sıkıntı muayene ücretleri biraz tuzlu, o da çok iyi bir doktor olmasından kaynaklı.
Sosyal medya hesabı var mı acaba ?

Kendisinin yaşı baya var Prof zaten sosyal medya ile arası iyi değil ama oğlu da İstanbul da kadın doğum doktoru onun instagramı var, bazen oğlu babasını paylaşıyor. hesabı : baserclinic

İskender hoca Hrs kadın hastanesinde, o hastanenin web sitesinden özgeçmişine bakabilirsiniz.

Kağan beyin youtube videolarını beğeniyorum. Genel olarak gebeleri rahatlatan, gereksiz kaygıya mahal vermeyen ve yeterince de bilgilendiren bir yapısı var. Eminim muayeneleri de keyifli geçiyordur. Fakat dikkatimi çeken bir şey var, Kağan beyin yaptırdığı doğumların %90'ı sezaryenle sonuçlanıyor. Risk almayı sevmeyen bir doktor gibi geliyor bana. Kendisiyle gebelik takibi yapmak, sohbet muhabbet etmek isterim ama doğum yapacak olsam düşüneceğim bir doktor değil. Bu arada güncel muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 500 TL (kendi klasmanı için yüksek değil), doğum ücreti de 8 bin TL, bir de tabi hastaneye ayrı ödeme yapıyorsunuz. Gittiği hastaneler de genel olarak Acıbadem, memorial, liv vb. yani doğum size 15-25 bin lira arası bir şeye mal oluyor.

Ben de aynı şeyi hissettim, bu sebeple yazınız dikkatimi çekti. Siz nasıl bu hisse kapildınız, ayrıntı verebilir misiniz rica etsem

Back
X