Kağıt üstünde kalan evlilikler...

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
arkadaşlar düşünüyorum da sadece kağıt üstünde kalan ama evliliğe benzemeyen çok evlilik var günümüzde..her türlü saygısızlığın ve dalaverenin yapıldığı ama hala devam eden..dışardan evli gibi görünüp de aslında evli gibi olmayan çok kişi var diye düşünüyorum yanılıyor muyum??:enbuyukkk:

KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA ÇOK HAKLISIN.
ONLARIN EWLİLİKLERİNİ GÖRÜNCE NE DİYİM EWLİLİKTEN SOĞUYORUM.
KİMSE MUTSUZ OLMAK İÇİN Bİ ADIM ATMAZ AMA KENDİ KENDİNİ REZİL EDEN KARŞISINDAKİNİ MUTSUZ EDEN YADA BAŞKA AMAÇLAR İÇİN EWLENENLER NELER OLMUYOKİ AMAN KONUŞMAK BİLE İSTEMİYORUM SADECE KAĞIT ÜZERİNDE FORMALİTE EWLİLİK YAPIYORLAR OLAN KARŞI TARAFTAKİ İNSANA OLUYOR GERÇEKTEN SEWNE NE UMUTLARLA HAYALLERLE EWLENENE BÖLELERİNİ ALLAH KARŞIMIZA ÇIKARMASIN:mymeka:​

aile icini tam bilemeyiz yani yorum yapamiycam, hicbir evlilige bu evlilik, evlilik degil diyecek kadar insanlarin icini bilemem cunku

ben buna evlilik oyunu diyorum hani proğramlarda derler ya kameralara oynuyor işte onlarda insanlara oynuyor ben mutluysam mutluyum kocamı seviyorum derim mutsuzsam bana bunu yaptı derim çok özel olmadan hiçbir şeyimi saklamam bırakırsa bıraktı gitti derim ama benim akrabam var çoçuğu 22 yaşında adam kadını bırakalı 3 yıl oldu arasıra uğruyor bahaneleri de işleri çok yoğun adam ortada yok bayramda bile yok düşünsenize esnaf bayramın 1 günü dükkan açmış daha sonra birde yeni çıkan şarkılara buşarkıyı kocam bana söylüyor diyor aynı yere gezmeye gidiyoruz saat gecenin üçü ozamana kadar hiç cep tel açmıyor sonraben 3 den sonra uyuyuyorum sabah kalktığında dün gece senden son ra eşim aradı bir iltifat etti diye ayrıntsını anlatıyor kadın diğer çoçuğunu doğururken düşün yok evdekiler şahit 25 gün sonra aramış çoçuk doğduktan sonra 25 gün sonra arayan kocaya aşkım nasılsın demiş adam çoçuğunu bile sormamış benim sıkıntım aileyiz bıraktı gitti de yada deme resmen oynuyor millet enayii sanki üzülmesin diye birşeyde sormuyoruz işte öyle......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…