• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kağıthane, şişli, beşiktaş ve civarı jinekolog

semenfem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
13
0
86
İstanbul
Selam Bayanlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi Kağıthane, Şişli, Beşiktaş veya buralara yakın bir yerde öncelikli bayan ve SGK anlaşmalı jinekolog önerilerinize çok muhtacım.

Neredeyse bu bölümün bütün geçmişini okudum. Genelde bu mıntıkaya dair pek cevap verilmemiş. Yorumların toplamına göre de:

Türkiye Hastanesinden memnun olan da var memnun olmayan da... (Ayşe Hanım özellikle...) Karar veremedim.

Gültepe Avicenna sanırım Ensar Hastanesiyken çok kimse memnun kalmamış. Ama şimdi sanki daha iyi? Belki Leyla Hanıma gidenlerden güncel yorum alırsam iyi olur.

Şişli Hospitalium'dan uzak durmalıymışım.

Devamlı kontrollerim için güvenilir, işini bilen bir doktor bulmalıyım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Canım tespitlerin doğru gibi
ben de 4.leventte oturuyorum ama işte seçenekler bunlar seninle aynı kişiyi arıyoruz sanırım.

ben artık karşıdaki hast. deneyeceğim.
medistate ve medipolü fiyatları konusunda pek emin değilim
2 hafta sonra 2li testim var o zaman bilgileri güncellerim

sen hamile misin?:49:

Yok, sevgili mommy henüz hamile değilim. Aday asdayı diyelim :)

Ne var ki bunun dışında birkaç rahatsızlık var mütemadiyen takip gerektiren...

Benim ilk tercihim Avrupa yakası olmak durumunda işimden ötürü.

Forumda medistatete sultan kavruk'u önermişler, muayene ücreti olarak da 42tl fark belirtmişler.

Umarım ikimize de bir fikir veren bulunur.

Saygılar...

Gültepe Ensar'dan memnun kalmayana ben de şahit olmuştum ama sanırım Avicenna daha iyi şu an.
Anadolu yakasında da şubesi var.
Bir de Levent Hastanesi var ama doktorları nasıl bilmiyorum.

Avicenna'ya gidip de süperdi diye yorumlayan olsa amenna da... :)

Levent Hastanesine sormuştum, SGK anlaşmaları artık yok. Fiyatları da acayip pahalı. :10:

Burada bir-iki doktor da buldum ama özel muayenehane ve ücretleri 175 - 250 arası değişiyordu.

Son düzenleme:
ben de bu taraftan hiçbir şey bulamadım:50:
bu tarafta oturanlar nereye gidiyorlar acaba:44:

MERHABA

BEN 10+1 HAFTALIK HAMİLEYİM
fulya avrupa florence nightingale hastanesi HERMAN İŞCİ YE gidiyorum ve çok memnunum

MERHABA

fulya avrupa florence nightingale hastanesi HERMAN İŞCİ YE gidiyorum ve çok memnunum

bende herman beyden randevu aldım ama doğumda ayrıca ücret alıyormuş onu öğrenemedim ve çok mrk ettim biliyormusunuz acaba..testlerde fln yeterince bilgi sahibimi? ufak şeylerden şüphelenip iyice araştıran bir doktor arıyorum yeni hamileyim ve brz pipirikliyimde:)

MERHABA

cnm SGK ile anlaşmaları var mı?
ne kadar muayene doğum ücreti?[/QUO

ben yeni randevu aldım muayene 75 özel muaynehanesi var orası 150 hastanenin normal doğum paketi 1650 sezeryan 2750 ama dr da ücret alıyormuş onu öğrenemedim daha:)

var mı tavsiye edebilceğiniz bir doktor ve hastane arkadaşlar?
fiyatları çok uçuk olmayan bir yer ve gerçekten iyi bir doktor arıyorum.:KK43:

Back
X