Bundan önce 2 defa kahkül girişiminde bulundum 2sinde de çok zorlandım ama kahkül kestirmek istiyorum nedeni de saçımın önünde kahkül uzadı ve bir perçem oluştu o kısım çok kırıklarla dolu bugün ordaki kırıklarıa ldırttım saçlarımdakinide orası iğrenç bir kısalıkta kaldı çok kısa değil ama hoş değil yüzüm bana geniş geliyor bilmiyorum ama yüz şeklimi beğenmiyorum hiç sizce o kısalığı kahküle çevireyim mi ?
saçlarımda çok uzun değil uzun olmadığı için bir değişiklikte yapmak istemiyorum pek açıkcası ama çok bakımsız görünüyor 2 aydır kırıklarını aldırmıyorum baya kırık var aldırsam yine azıcık kalıcaak
saçlarımda çok uzun değil uzun olmadığı için bir değişiklikte yapmak istemiyorum pek açıkcası ama çok bakımsız görünüyor 2 aydır kırıklarını aldırmıyorum baya kırık var aldırsam yine azıcık kalıcaak
bende kahkül kestirmek istiyorum saçlarım düz uzun ve kumral ama yüzüm ince baya çokta geniş değil zayıf ve uzun bi kızım sizce nasıl olur daha sonradan pişman olmak istemiyorum sizce yakışıp yakışmadığını nasıl öğrenebilirim
?