kahküll :S

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kızlar ya kahkül hakkında ne düşünüyosunuz ? şu alnı tamamen örtenlerden bahsediyorun yandan degil yanii.

Bazı arkadaşlarım son derece itici falan diyo bazıları da sevimlilik hoşluk katıyo diyo.

ne dersiniz kestirsem mii ? omuzlarımda açık kumral saçlarım var. yüzüm oval ve beyaz tenliyim.Sizce ? kahküllü kızlar hakkında ne düşünüyosunuz

tam kahkül yaptırma canım yana ayırıyorlar ya hafif uzun kestirim öle yap bende şimdilik öle kullanıyorum öle tam kahkül herkesin yüzüne gitmez hemde sürekli düzleştirme isteyecek sıkıntılı bir durum olur buda

bu biraz yuz şekline, alın genişliğine göre değişir
mesela, ben yuvarlak yuzluyum bende ıtıcı duruyo ama yakışanada çok yakışıyor

Yüz hatları çok çok zarif insanlara yakışıyor sadece. Ama yakışana da çok yakışıyor.

yüz hatlarım çok ince.yılda bir kez muhakkak yaptırırım.uzayınca bir daha ki yıla kadar yaptırmam.
sıkılıyorum çünkü.bana çok yakıştırıyorlar.hatta sürekli o şekilde kullan diyorlar.
ama arkadaşlarında dediği gibi yüz hatları çok önemli.bir de sürekli bakım istiyor.yıkayıp çıkamazsınız.
illaki bir fırçayla şekil vereceksiniz.
kahkülün ortası yok diye düşünüyorum.yakışana çok yakışıyor,yakışmayanda da çok kötü duruyor.
sürekli gittiğiniz,güvendiğiniz bir kuaför varsa danışın.yardımcı olacaktır.

şunu da eklemek isterim.saçlarım çok çabuk uzar.
ayda nerdeyse 1 cm. gibi.
fakat kahkül çok zor uzuyor.neden bilmiyorum.eğer kestirirde pişman olursanız uzaması zaman alacaktır.
uyarmak istedim.

Son düzenleme:

Ben hiç beğenmiyorum kahkülü.
Oda arkadaşım yaptırıcam dediğinde ıyyy yaptırma demiştim.
Tabii yaptırdı çokta tatlı oldu

Kahkül alın yapısına göre yapılır.Şayet alnınız genişse kahkül yakışabilir, ama eğer alnınız dar bir alınsa asla olmaz öyle kahkül.

Ben kisacik kahkul yaparim alnimda kaslarimdan daha yukarida. Kuafore her dedigimde iyi dusundun mu cok radikal karar diyor. Hep yaptirdigima foto gosterince ikna oluyor. Takma kahkullerle deneme yapabilirsin. Bence yuzun inceyse sac tipin uygunsa guzel oluyor.

Ben de çok seviyorum kısa kahkul ama gerçekten ya cool oluyosun ya da besleme yüz tipi çok önemli kadınsı değil de çocuksu bi ifade katıyor bu da sevimli bi yüz istiyo...

ßůšr@

Ben de düşüyorum bu aralar iyi bi kuaför lazım ama herkes beceremiyo bi de...

ßůšr@

Benim geçen sene dediğiniz tarzda kakül sevdam vardı. İnternette satılan takma kaküllerden aldım. 1 ay sonra hevesim geçti İyi ki kendi saçımı kesmemişim. Böyle bir şey yapabilirsiniz. Nasıl olacağını görürsünüz.

Son düzenleme:
ben bir kez yaptrmıstım böyle.
kullanımı rahat değil ve saçların düz olması gerekiyor kıvırcık ya da dalgalıysa süreki uğraştırıyor çünkü.

bunun dışında çabuk uzuyor zaten saç ve iyice göz içine giriyor tam uzamadan şekil de almıyor bu sefer.pek tasvip etmiyorum yani

Aman aman zor uzatmaya çalışıyorum vallahi. Her defasında birinde görüp gaza gelip bana yakışacağını düşünüp kestiriyorum. Sonra üzüntüden ağlıyorum. Yüz hatlarına bağlı birde saç tipinize. Dalgalı, kıvırcık, kalın telli saçlarınız varsa uzak durun.

yakışana çok fena yakışıyor yakışmayana da besleme gibi duruyor
ahh bende çok isterdim yakışmasa da hep nasıl duracagını merak etmişimdir
aslında alnımda geniş yakışırdı diye düşünüyorum ama maalesefki saçımın ortasında ters çıkış var o yüzden yaptıramıyorum içimde kaldı
bi deneyin bence, olmadı klasik teselli kökü sizde

Ben zamaninda kestirdim pişman oldum
Kahkulun uclarini degdigi yerde sac cikartiyor.
Alnimda hic kil yoktu.4 ayda bir suru cikti.
Ayrica kahkül surekli fon ister.
Tavsiye etmiyorum

yakisana cok guzel oluyo.yuz tipinize uygunsa gayet hos olur.birde orta yasli bayanlari daha genc gosteriyo.

eskiden beri yaptırırım saclarınız duz ise gayet rahat,
fakat cabuk yaglanıyorsa gunun sonunda alnınıza yapısabiliyor :))

artık aksesuar satan yerlerde de saclar peruklar oluyor, aynada bir dener bakarsınız, begenmezseniz olmazsınız.

O kadar zor ki bakmasi... Özellikle sicak bir yerde yasiyorsan nemliyse ve saçlarin kivircik ya da dalgaliysa her terlediginde kivrim kivrim oluyor ... Evden mukemmel cikiyorsun gideceğin yere varamadan şeklin kayıyor)) sinir bozucu

Ama.saclarin duzse bence denemelisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar saclarım düz ve ince telli. alnım acık oldugu için mutlaka kahkul kullanıyorum ama suanda yana doğru kahkulum var. sizce hepsini aynı boyda kestirip birazda düz kullansam yakısırmı? ayrıca yuzumde hafif uzun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…