Ben Kahramanmaraş'a yeni geldim ve şimdi 1 aylık hamileyim. Daha önce Kahramanmaraş'ta doğum yapan veya şimdi hamile olan arkadaşların tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
canım bende kahramanmaraştayım malesef buda iyi bir doktor diyebileceğim pek doktor yok
ama kötünün iyisi olarak megaparkta alpaslan özdarendeli var o fena değil
Teşekkürler...
Ben Vatan Hastanesindeki Bahar Hanıma gittim. Adana 'da Metro hastanesinin kadın doğum bölümünü önerdiler her ay zor olur diye düşünmüştüm gitmek ama . Sanırım birkaç doktora göstereceğim bebeğimi ilerki zamanlarda..
Deiğiniz doktoru değil de orda bir bayan kadındoğumcu vardı daha ilk evliyken gitmiştim nasıl bağırıyor insana sanki karşısında insan yok. ondan sonra megapark a gitmedim.
Ben Kahramanmaraş'a yeni geldim ve şimdi 1 aylık hamileyim. Daha önce Kahramanmaraş'ta doğum yapan veya şimdi hamile olan arkadaşların tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
Cevap biraz geç oldu ama umarım işine yarar. Maraşta kesinlikle tavsiye edebileceğim tek doktor var o da Ali Özcan.Vatan hastanesinde çalışıyor bildiğim kadarıyla. 8 ay boyunca tek sorun yaşamadım ve çok ilgiliydi. Tayinim çıkmasaydı doğumu da kesinlikle onda düşünürdüm.