Kahramanmaraş'ta gittiğiniz kadın doğum doktoru???????????

salel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
38
0
36
Kahramanmaraş
Ben Kahramanmaraş'a yeni geldim ve şimdi 1 aylık hamileyim. Daha önce Kahramanmaraş'ta doğum yapan veya şimdi hamile olan arkadaşların tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.:49:

canım bende kahramanmaraştayım malesef buda iyi bir doktor diyebileceğim pek doktor yok
ama kötünün iyisi olarak megaparkta alpaslan özdarendeli var o fena değil

Teşekkürler...
Ben Vatan Hastanesindeki Bahar Hanıma gittim. Adana 'da Metro hastanesinin kadın doğum bölümünü önerdiler her ay zor olur diye düşünmüştüm gitmek ama . Sanırım birkaç doktora göstereceğim bebeğimi ilerki zamanlarda..
Deiğiniz doktoru değil de orda bir bayan kadındoğumcu vardı daha ilk evliyken gitmiştim nasıl bağırıyor insana sanki karşısında insan yok. ondan sonra megapark a gitmedim.

Ben Kahramanmaraş'a yeni geldim ve şimdi 1 aylık hamileyim. Daha önce Kahramanmaraş'ta doğum yapan veya şimdi hamile olan arkadaşların tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.:49:

Cevap biraz geç oldu ama umarım işine yarar. Maraşta kesinlikle tavsiye edebileceğim tek doktor var o da Ali Özcan.Vatan hastanesinde çalışıyor bildiğim kadarıyla. 8 ay boyunca tek sorun yaşamadım ve çok ilgiliydi. Tayinim çıkmasaydı doğumu da kesinlikle onda düşünürdüm.

Back
X