Kahramanmaraş'ta önerebileceğiniz doktor ve hastaneler

kabilarda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
1.808
34
358
Merhaba arkadaşlar.Başlıklara baktım ama K.Maraş'ı göremedim.Şimdilik Semiha Cengiz'e gidiyorum ama doktorumu değiştirmeyi
düşünüyorum.Vatan Hastanesinde Hilal Hanımı söylüyor herkes ama ona randevu almak çok zormuş.
K.Maraş'lı arkadaşların gittiği memnun kaldığı isimleri öğrenmek istiyorum.
Çok bir cevap geleceğini de düşünmüyorum ama olsun belki birkaç kişi yardımcı olur.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Başlıklara baktım ama K.Maraş'ı göremedim.Şimdilik Semiha Cengiz'e gidiyorum ama doktorumu değiştirmeyi
düşünüyorum.Vatan Hastanesinde Hilal Hanımı söylüyor herkes ama ona randevu almak çok zormuş.
K.Maraş'lı arkadaşların gittiği memnun kaldığı isimleri öğrenmek istiyorum.
Çok bir cevap geleceğini de düşünmüyorum ama olsun belki birkaç kişi yardımcı olur.

Arkadaşım sen ne için gideceksin belirtmemişsin ama ben doğumumu Hilal hm'la yaptım. çok iyi bir dr. her soruna cvp verir sana değer verdiğini hissettirir tek sıkıntı çok beklersin ama bence her hast. bekleniyor zaten.

A.Hakan Beyazıtta iyi ama normal doğuma girmiyormuş.

Murat Ekiz var ona iyi diyorlar.

Bir de üniv. Deniz bey var mış. bildiklerim bu kadar.:34:

Arkadaşım sen ne için gideceksin belirtmemişsin ama ben doğumumu Hilal hm'la yaptım. çok iyi bir dr. her soruna cvp verir sana değer verdiğini hissettirir tek sıkıntı çok beklersin ama bence her hast. bekleniyor zaten.

A.Hakan Beyazıtta iyi ama normal doğuma girmiyormuş.

Murat Ekiz var ona iyi diyorlar.

Bir de üniv. Deniz bey var mış. bildiklerim bu kadar.:34:

Çok teşekkür ederim cevap için.Hamilelik takvimim olunca belirtmemiştim ama
kontroller ve doğum için doktor arıyorum canım.
Hilal Hanım'ı sorduğum her 3 kişinin 2'sinden duyuyorum.
Randevu almanın bile zor olduğunu söylüyrlar ama ben de ona gitmeye karar
verdim zaten.Deniz Beyide 2 gün önce bir asistanından duydum.Çok övdü kendisini.

Back
X