Bebek Beslenmesi Kahvaltı yapmayan kızım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Eslemm222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
515
103
33
30
Kızım 13 aylık ama hala kahvaltısını karışık yiyor nasıl alıştırabilirim ayrı yedirmeye peynir zeytin yemiyor menemen yapiyorum yemiyor patates kizartmasi falan yiyo ama her sabah verememki ayrıca pekte vermek istemiyorum kızartma çünkü toplu kızım.herzaman deniyorum yemiyodu bende karişık veriyodum ama artik yemeyince corba veriyorum seviyor corbayi ama cok üzülüyorum hiçmi yemeyecek yavrum peynir zeytin sizin durumlar nasıl yardım edebilirmisiniz hanımlar

Canim tabagini eglenceli yap bi de ogle dene

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 69
Ne bi havuç yer ne salata ne domates karpuz peynir zeytin balik daha birsürü şey hiçbirini yemiyor

bizde 14.5 aylıgızz bizimkide aynıı ee dişlerde çıkıyor pütürlü hiç bişe yemek istemıyor blendrdan gecırıorm mecbur oyle yediğine sükür ediorm pirinç sehriye haslanmıs sebze yiyeblıor ama yemek istemıor cıkolatayı versem nasıl yıyor 7 yasında olup bulamac yıyen hıc duymadım sıkma canını bıraz gec yesınler yeterki yesinler :)

Bizimki cikolatada yemiyor ac olursa yiyor anca aman yemesin bosver zaten dondurma agzina sürmez peynirli krakeri cok seviyor ama benim icin herseyden önemlisi balik baliği yememesi beni cok üzüyor peynir falan yemiyor ama kalsiyumu sütten yogurttan aliyo ama baligi mecbur yemek zorunda

meyve rendele cevizide cam rendede toz yap içine kat yada çorbasına yesin yada her ne yiyorsa onun içine at .
günde 2 tane yıyebilir.

Arkadaşlar benim kızımda 14 aylık aynı şeyden muzdaribim katı olan ve puturlu olan hiç bişey yemio herşey illa püre haline gelecek et bile yemio çok caresizim ne yapacağım bilmiyorum bugün aç bıraktım ama akşama kadar aç kalsa bana mısın demez yani çok üzgünüm çok

meyve rendele cevizide cam rendede toz yap içine kat yada çorbasına yesin yada her ne yiyorsa onun içine at .
günde 2 tane yıyebilir.
Cnm bu sabah karışık kahvaltısına iki ceviz koydum biraz anldi tadinin farkli oldugunu ama yedi yani sence baligin yerini tutarmi yani baliktaki vitaminleri falan karsilayabilirmi dersin ama ben bunada raziyim yani hergun iki tane yedirsem kârdır

Benimkide yemiyo pütürlü meyveyi eline alip yemez püre haline getirilcek hatta pürüssüz olcak napcaz hic bilmiyorum vallaha nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…