Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 6 ayımız bitti kahvaltılara başladık.dr muz 150 cc nın ıcıne işte bir sürü şey katmamı söledi.golden goat kullanıorum.150 ml sütü hazırlayıp içine dr un söledıklerını kattım.ama çok sulu oldu bebe bisküvisi de kattım.daha katı olması gerekmezmı benmı cc leri ml leri kaarıstırıyorum anlamadım.kafam karıstı
kızlar 6 ayımız bitti kahvaltılara başladık.dr muz 150 cc nın ıcıne işte bir sürü şey katmamı söledi.golden goat kullanıorum.150 ml sütü hazırlayıp içine dr un söledıklerını kattım.ama çok sulu oldu bebe bisküvisi de kattım.daha katı olması gerekmezmı benmı cc leri ml leri kaarıstırıyorum anlamadım.kafam karıstı
cc ve ml aynı. 150 ml sıvıyı katılastırmak gercekten zor. Ben de ilk basladıgım zaman bir suru anne sutu heba ettim. katılastıramadım bir turlu. Ben aksamları yaptıgım muhallebiyi Hipp in 7 tahıllı kasık mamasıyla katılastırıyorum ama 150 ml sıvıyı katılastırmak icin cok kullanmak lazım o zaman da mama cogalıyor, bitiremez bebegin.
Benim kahvaltımı soyleyeyim sana
2 tatlı kasıgı evde yaptıgım lor peyniri (pastörize keci sutunu kaynadıktan sonra birkac damla limonla kestiriyorsun 5 dak daha kaynatıp suyunu suzuyorsun. Suyunu atma cok faydalı, ben bulgur yaparken kullanıyrum o suyu. Bu arada devamlı karıstırıyorsun sutu), icine 2 adet bebe biskuvisi (tam bugday ekmek ici de olabilir ama buskuvi daha iyi ezilip pure oluyor), bir kasık kuru kayısı puresi (bunu da evde yaptım. kuru kayısısyı buharda pişirip rondodan gecirdim pure oldu) bunları biraz sıcak suyla eziyorum pure oluyor. İcine gun asırı yumurta ekliyorum.
ben de ilk altı ay sutum yetmedikce golden goat kullandım. ama simdi emmesi iyice azaldı ,gunde bir emiyor) o yuzden SMA ya gectim. biberondan da icmiyor ben de aksam puresine katıyorum.
Bende ilk başta 120 cc ile denemiştim bi türlü koyulaşmıyordu ama artık öyle yapmıyorum. 5 tane bebe bisküvisini 60 cc mama ile ıslatıyorum ( katı meyve sıkacağında elma havuç fln da sıkarak bisküviyi ıslatıyorum her gün mama ile yapmıyorum) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı labne peyniri 1 çay kaşığı tereyağı karıştırıp yediriyorum yanında 1 tane de yumurta sarısı yediriyorum.