Kahve akıntı

Kimdemi38

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
404
183
18
30
Kizlar merhaba şuanda son adet tarihine göre 6+3 günlük hamileyim ama doktor geç döllenme var dedi bugün kahverengi akıntı geldi bı damla sizce kötü birşey mi var yerleşmeden dolayı mı

İnşallah cnm pazartesi kontrolüm var gidicem de kafama takildi
Söylersin yine de doktora. Kahverengi kan bildiğim kadarıyla beklemiş kan oluyor. Taze kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla doğsun 😊

Söylersin yine de doktora. Kahverengi kan bildiğim kadarıyla beklemiş kan oluyor. Taze kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla doğsun 😊
İnsalah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bana 8 sene sonra nasip etti kurban olduğum tüm isteyenlere tez vakitte mutluluğunu versin

• Beğen
Reactions: Kuf
Düşük riskiniz falan olmadı demi keseyi gördüm de pazartesi tekrar muayenem var çünkü çok az gelmis iç çamaşırında gördüm korktum ama ağrım falan da yok

Hayır çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Başta geç döllenme demişti doktorum sonraki kontrollerde hep önde çıktı. Hatta son kontrolde 6 gün öndeydi 😊

Kizlar merhaba şuanda son adet tarihine göre 6+3 günlük hamileyim ama doktor geç döllenme var dedi bugün kahverengi akıntı geldi bı damla sizce kötü birşey mi var yerleşmeden dolayı mı
Aynı seyı yasadım ...Geç döllenme demişti..Bırarada akıntım olmustu ve alttan hap alabılecegımı ama gerek gormedıgını soylemıstı..Bende kullanmadım..Şükür ki sorun da yaşamadık biz :KK200:

Sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun :emir_bebek:

Aynı seyı yasadım ...Geç döllenme demişti..Bırarada akıntım olmustu ve alttan hap alabılecegımı ama gerek gormedıgını soylemıstı..Bende kullanmadım..Şükür ki sorun da yaşamadık biz :KK200:

Sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun :emir_bebek:
İnşallah cnm çok teşekkür ederim

Back
X