Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm pazartesi kontrolüm var gidicem de kafama takildiYerleşmeden dolayıdır.
Söylersin yine de doktora. Kahverengi kan bildiğim kadarıyla beklemiş kan oluyor. Taze kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla doğsunİnşallah cnm pazartesi kontrolüm var gidicem de kafama takildi
İnsalah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bana 8 sene sonra nasip etti kurban olduğum tüm isteyenlere tez vakitte mutluluğunu versinSöylersin yine de doktora. Kahverengi kan bildiğim kadarıyla beklemiş kan oluyor. Taze kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla doğsun![]()
Düşük riskiniz falan olmadı demi keseyi gördüm de pazartesi tekrar muayenem var çünkü çok az gelmis iç çamaşırında gördüm korktum ama ağrım falan da yokBen de 6+2de yaşadımİçiniz rahat olsun kırmızı kanama görmedikçe
Düşük riskiniz falan olmadı demi keseyi gördüm de pazartesi tekrar muayenem var çünkü çok az gelmis iç çamaşırında gördüm korktum ama ağrım falan da yok
Anladım cnm çok teşekkür ederim inşallah bı sıkıntı yoktur pazartesi günü 4 haftasını takip ediyor dediHayır çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Başta geç döllenme demişti doktorum sonraki kontrollerde hep önde çıktı. Hatta son kontrolde 6 gün öndeydi![]()
Anladım cnm çok teşekkür ederim inşallah bı sıkıntı yoktur
Pazartesi günü 4. haftasını takip ediyor dedi ama bilmiyorum pazartesi tekrar gel demistiİnşallah sağlıkla alın kucağınıza![]()
Pazartesi günü 4. haftasını takip ediyor dedi ama bilmiyorum pazartesi tekrar gel demisti
Senin adına çok sevindim cnm sağlıcakla gelsin inşallah2 haftaya kadar ileri ya da geri olması norma kabul ediliyor tıbbi olarak. Her ultrasonda da farklı çıktı bizim de. Çok şükür ikili test, detaylı ultrason falan hepsi de normaldi
Aynı seyı yasadım ...Geç döllenme demişti..Bırarada akıntım olmustu ve alttan hap alabılecegımı ama gerek gormedıgını soylemıstı..Bende kullanmadım..Şükür ki sorun da yaşamadık bizKizlar merhaba şuanda son adet tarihine göre 6+3 günlük hamileyim ama doktor geç döllenme var dedi bugün kahverengi akıntı geldi bı damla sizce kötü birşey mi var yerleşmeden dolayı mı
İnşallah cnm çok teşekkür ederimAynı seyı yasadım ...Geç döllenme demişti..Bırarada akıntım olmustu ve alttan hap alabılecegımı ama gerek gormedıgını soylemıstı..Bende kullanmadım..Şükür ki sorun da yaşamadık biz![]()
Sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun![]()